marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser How To Train Your Dragon 2: Primele imagini din cea mai asteptata animatie 3D. Ce surprize pregatesc Hiccup si dragonul sau 

La trei ani de la succesul primei parti, studioul DreamWorks Animation se pregateste pentru lansarea animatiei 3D, How To Train Your Dragon 2.

Teaser How To Train Your Dragon 2: Primele imagini din cea mai asteptata animatie 3D. Ce surprize pregatesc Hiccup si dragonul sau

 

Astfel, la sfarsitul acestei saptamani, producatorii au oferit publicitatii primul teaser in care apar imagini cu aventuririle lui Hiccup (Jay Baruchel) si a dragonului sau, Toothless. Intr-una dintre secvente cei doi prieteni apar in timp ce zboara deasupra marii pana peste nori, scena fiind de-a dreptul uimitoare.

 

How To Train Your Dragon 2 se anunta a fi unul dintre cele mai asteptate filme din 2014, producatorii promitand ca va fi cea mai tare animatie 3D de pana acum. De altfel, aceastia au fost atenti la toate detaliile, chiar si la aspectul lui Hiccup care arata un pic in varsta, sugerand distanta de patru ani intre cele doua filme.

 

 

Din distributia filmului How To Train Your Dragon 2 fac parte Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, American Ferrera si Jonah Hill, filmul urmand sa fie lansat pe 20 iunie 2014.

 

Intr-un interviu acordat in Variety, regizorul Dean DeBlois a oferit cateva informatii despre povestea noii productii. "La sfarsitul primului film, toti acei vikingi care erau oarecum prizonieri, se afla acum pe dragoni, astfel ca intreaga emisfera nordica li se deschide. Iar cum curiozitatea lui Hiccup creste, harta se extinde si, in mod inevitabil, ajung sa descopere noi dragoni, noi culturi. In cele din urma, Hiccup descopera un conflict intre oameni si dragoni, despre care afla ca este implicat in el", a declarat acesta.

 

 

How To Train Your Dragon 2 va fi primul film al studioului DreamWorks Animation care utilizeaza tehnologii noi pentru animatie. Programele Primo si Torch vor permite mult mai multa "subtilitate in ceea ce priveste trasaturile fetei, astfel ca in locul senzatiei ca toti muschii se vor schimba va fi vizibila miscarea pielii peste muschi".

 

Desi nu a fost lansata partea a doua, cei de la DreamWorks Animation se pregatesc deja pentru cea de-a treia parte care va fi lansata in 18 iunie 2016, urmand ca Dean DeBlois, producatorul Bonnie Arnold si intreaga distributie sa se intoarca pentru realizarea How To Train Your Dragon 3.

 

In 2010, How To Train Your Dragon a fost un adevarat succes, productia de 165 de milioane de dolari a realizat incasari de aproape 500 de milioane de dolari.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies