marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser The Hunger Games: Mockingjay Part 1: Katniss este pregatita pentru razboi. Vezi imaginile spectaculoase

Katniss Everdeen e gata de razboi in noile imagini din Mockingjay - Part 1, dupa ce producatorii au lansat un nou teaser. Jennifer Lawrence reuseste inca o data sa ii captiveze pe fani, care abia asteapta sa o vada in cea mai curajoasa lupta de pana acum.

Teaser The Hunger Games: Mockingjay Part 1: Katniss este pregatita pentru razboi. Vezi imaginile spectaculoase

In traierul nou, ce beneficiaza de coloana sonora semnata de Lorde, iar pe fundal este vocea lui Phillip Seymour Hoffman, Katniss are ocazia sa vada ce a ramas din Districtul 12 dupa ce a fost distrus. Katniss se intoarce acasa, dar Districtul 12 este o ruina, iar pentru ea, razbunarea devina mai personala ca oricand.

 

 

La finalul lui Catching Fire, descoperim ca Districtul 12 nu mai exista, iar supravietuitorii au format rebeliunea, care acum, incearca sa o convinga sa devina The Mockingjay si sa lupta alaturi de ei, impotriva Presedintelui Snow. Pe fundal, auzim cum liderul rebelilor, Alma Coin (Julianne Moore) spune: "De data asta, nu va fi capabila sa lupte. Jocurile au distrus-o." Insa, Plutarch Heavensbee (Phillip Seymour Hoffman) cred ca ea "este singura noastra speranta, numai ea o poate face".

 

 

In The Hunger Games: Mockingjay Part 1, Katniss va deveni liderul rebelilor impotriva Capitoliului, incercand sa aiba loialitatea si increderea in cei din jur. Regizorul Francis Lawrence a dezvaluit ca acum va fi un moment stresant pentru eroina. "Va trece printr-un moment critic, in care abia va mai face fata situatiei. Este foarte neincrezatoare in cei din jur, se simte ranita si mintita. Este foarte fragila si foarte furioasa".

Filmul a fost impartit in doua parti. Prima parte se va lansa pe 21 noiembrie 2014, iar ultimul film al francizei se va lansa pe 20 noiembrie 2015.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies