marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser trailer The Hunger Games: Mockingjay - Part 1. Katniss se pregateste de cea mai mare batalie

Primul teaser pentru Mockingjay Part 1, urmatorul film din seria The Hunger Games, s-a lansat oficial. Jennifer Lawrence apare in trailer, alaturi de Phillip Seymour Hoffman si Julianne Moore.

Teaser trailer The Hunger Games: Mockingjay - Part 1. Katniss se pregateste de cea mai mare batalie

Cu 4 luni inainte de lansarea lui The Hunger Games: Mockingjay Part 1, producatorii de la Lionsgate au oferit si primul trailer teaser. Jennifer Lawrence reia rolul lui Katniss Everdeen, care acum, a fost recrtutata de Districtul 13 pentru a-i ajuta si inspira pe oamenii din Panem sa lupte impotriva guvernului corupt, The Capital.

 

Regizat de Francis Lawrence, care s-a ocupat si de regia lui Catching Fire, al doilea film din serie, Mockingjay Part 1 este adaptarea primei jumatati al celui de-al treilea volum din seria scrisa de Suzanne Collins. Acesta este primul film in care nu se va desfasura o arena a Jocurilor Foamei, actiunea fiind concentrata in jurul rebeliunii politice.

 

 

 

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 se va lansa in cinematografe  pe 21 noiembrie si ii aduce in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Phillip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Elizabeth Banks. Urmatorul film, Mockingjay Part 2, cel care va incheia franciza, se lansa pe 20 noiembrie 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies