marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ted: cea mai profitabila comedie interzisa minorilor din toate timpurile, filmul cu Mark Wahlberg a depasit recordul detinut de The Hangover 2

Ted, comedia celor de la Universal, continua sa faca incasari in box-officeul international si dupa 9 luni de la premiera. In acest weekend, in Japonia, comedia realizata de Seth MacFarlane, gazda premiilor Oscar din acest an, a mai incasat 1 milion de $.

Ted: cea mai profitabila comedie interzisa minorilor din toate timpurile, filmul cu Mark Wahlberg a depasit recordul detinut de The Hangover 2

 

15 comedii interzise minorilor cu cele mai mari incasari la debut in SUA

 

Astfel, Ted a ajuns la incasari globale 545 de miloane de dolari, dintre care 327 de milioane provin din afara Americii. La egalitate ca incasari de pe plan international cu The Hangover 2, Ted a devenit cea mai profitabila comedie interzisa minorilor pe pietele internationale din toate timpurile, scriu cei de la The Wrap. Desi sunt la egalitate, Ted inca mai ruleaza in cinematografe si va depasi suma lui The Hangover 2. 

 

In SUA, Ted a facut incasari de 218 milioane de dolari. Presa americana a catalogat-o imediat cea mai buna comedie originala R-rated din istorie ca incasari la debut - 57 de milioane de $.


Ted este o comedie care reprezinta debutul regizorul Seth MacFarlane, nimeni altul decat creatorul celebrei serii Family Guy deci stilul ei este unul nebunesc si iesit din tipare. Wahlberg a confirmat deja ca se intoarce si pentru partea a doua, Ted 2.
 

 

John (Mark Wahlberg) isi aduce la viata ursuletul din copilarie printr-o dorinta iar acum trebuie sa suporte consecintele pe care le are asupra relatiei cu Lori (Mila Kunis). Ted (Seth MacFarlane) este un barbat burlac in corpul unui ursulet care nu se poate abtine sa se comporte ca atare: injura, fumeaza marijuana si agata femei.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies