marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul pentru Teeenage Mutant Ninja Turtles a facut record de 32 de milioane de vizualizari: topul celor mai urmarite trailere in ultima saptamana

Trailerul lansat saptamana trecuta pentru Teeenage Mutant Ninja Turtles a reusit sa faca vizualizari record, de 32 de milioane intr-o saptamana. Astfel, trailerul filmului produs de Michael Bay, care readuce personajele indragite in anii '80, a reusit sa fie mai popular in mediul online decat Godzilla sau Transformers,

Trailerul pentru Teeenage Mutant Ninja Turtles a facut record de 32 de milioane de vizualizari: topul celor mai urmarite trailere in ultima saptamana

Trailerul pentru Teeenage Mutant Ninja Turtles a facut mai multe vizualizari decat trailerele unor filme intens asteptate in aceasta vara, ca Godzilla sau Transformers: Age of Extinction, scriu cei de la Hollywood Reporter.

 

Astfel, trailerul filmului produs de Michael Bay a inregistrat 31,4 milioane de vizualizari pe YouTube, potrivit companiei Zefr, care se ocupa de monitorizarea cifrelor.
 

 

In noul film, fanii au ocazia sa vada cum arata Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael in versiunea moderna. Asa cum era de asteptat, trailerul a starnit reactii puternice in randul fanilor. Unii s-au plans ca testoasele sunt urate si se asteptau sa fie mai bine realizate tinand cont ca intre filmul original si cel al lui Michael Bay au trecut 24 de ani. Cei de la Metro au comparat versiunile si noteaza ca daca in primul film testoasele erau jucause si amuzante, acum sunt sinistre.

 

 

 

 

La nivelul efectelor speciale, versiunea regizata de Liebesman si produsa de Michael Bay este mai spectaculoasa, asa cum era de asteptat din partea regizorului supranumit regele exploziilor. Prima versiune nu beneficia de o tehnologia avansata de acum, insa asa cum stim stilul lui Bay, probabil ca va exagera in explozii si cadre supraincarcate cu actiune. Desi Bay este doar producator este evident ca s-a implicat atent si in regie si la nivel stilistic.

Trailerul pentru Teeenage Mutant Ninja Turtles a avut o saptamana mai buna decat alte filme programate pentru vara lui 2014. "Godzilla" si "Transformers: Age of Extinction" au inregistrat 26,3 milioane de vizualizari. "Amazing Spider-Man 2" a avut parte de 19,7 milioane de accesari.

Filmul este realizat de Michael Bay si are in distributie actori precum Megan Fox, Will Arnett si William Fichtner. Vocile testoaselor vor fi insufletite de Johnny Knoxville, Tony Shalhoub si alti doi actori. Lansarea va avea loc pe 8 august in SUA.
 

 

9 din topul celor mai vizionate  10 trailere ale acestei saptamani au fost noi:

 

"X-Men: Days Of The Future Past" - versiunea a doua a adunat un numar de 15,7 milioane de vizualizari pe YouTube, ocupand astfel locul 2 in top.

 

"Hercules" - peste  10 milioane de vizualizari a apartine filmului "Hercules". Locul urmator este ocupat de

"The Purge: Anarchy" - 10 milioane de vizualizari

Topul este continuat de trailerele pentru  "Filth", "Jupiter Ascending", "Begin Again", Edge of Tomorrow" si "Let's Be Cops".

Singurul trailer vechi care a revenit pe lista a fost cel al productiei "Amazing Spider-Man 2".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies