marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man 2: primele imagini cu Electro au fost lansate la Comic-Con, Jamie Foxx este infricosator

Editia din acest a conventiei Comic-Con a inceput, in San Diego, fiind cel mai important eveniment pentru fanii universului science-fiction, horror si fantasy.

The Amazing Spider-Man 2: primele imagini cu Electro au fost lansate la Comic-Con, Jamie Foxx este infricosator

Producatorii filmului The Amazing Spider-Man au dezvaluit imagini noi din continuarea filmului de succes din 2011. Astfel, fanii au avut ocazia sa vada scene cu Jamie Foxx in care acesta devine eroul negativ Electro.

Actorul din Django Unchained a reusit sa impresioneze cu o transformare radica.  "Oricat in incerca, doctore, nu ma poti opri. Vrei sa stii cat de puternic sunt?" spune Foxx in teaserul lansat la Comic-Con.

 

 

Actorul a uimit inca de acum cateva luni, cand au aparut primele imagini de la filmari. Complet acoperit si vopsit in albastru-verzui, Jamie Foxx a fost greu de recunoscut pana si pentru colegii sai de platou. Actorul il joaca in The Amazing Spider-Man 2, pe Electro, un inamic de temut al lui Spider-Man. Fanii s-au intrebat inca de la finalul filmului The Amazing Spider-Man cine va fi eroul negativ in partea a doua.

 

 

 


Dupa genericul final al primului film din serie, Dr. Curt Connors (Rhys Ifans) este vizitat de un personaj misterios, care il intreaba daca Peter Parker stie adevarul despre parintii sai, iar pe fundal se aud tunete. In benzile desenate Marvel, personajul  Electro capata puterea de a controla electricitatea dupa ce este lovit de un fulger. Regizorul Marc Webb a dezvaluit motivul pentru care Electro a fost ales noul erou negativ: "Cred ca Electro este un personaj negativ incredibil. Este periculos, dar in acelasi timp arata genial la nivel vizual."

 

Jamie Foxx a declarat ca a fost incantat de la inceput de rol, pentru ca are sansa sa joace un super erou intr-un film iubit si apreciat de catre fani.

 

Filmul se va lansa in cinematografele din SUA pe 2 mai 2014.

 

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies