marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man a avut premiera la Londra: reactiile cinefililor la filmul care reinvie franciza de 2.4 miliarde de $

Super productia The Amazing Spider-Man a avut premiera in Marea Britanie, la London Leicester Square unde vedetele Andrew Garfield, Rhys Ifans si Emma Stone au facut senzatie in fata a sutelor de fani adunati sa isi vada starurile preferate.

The Amazing Spider-Man a avut premiera la Londra: reactiile cinefililor la filmul care reinvie franciza de 2.4 miliarde de $


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

La 50 de ani de la crearea lui Spider-Man, unul dintre cele mai populare personaje Marvel, franciza este reinviata cu o noua poveste, care se concentreaza pe perioada adolescentei super eroului.

 

 

Dupa 3 filme cu Tobey Maguire in rolul Omului Paianjen, a venit randul lui Andrew Garfield (The Social Network, Never Let Me Go) sa imbrace costumul de super erou. Cei de la Marvel au decis sa readuca la viata povestea lui Peter Parker chiar in anul in care se aniverseaza 50 de ani de la crearea lui Spider-Man de catre Stan Lee si Steve Ditko.

La premiera de gala din Londra, Andrew Garfield le-a spus celor de la Digital Spy de ce considera ca povestea lui Spider-Man inca atrage milioane de fani: "Este singurul super erou caruia nu ii vezi culoarea pielii. Costumul il acopera complet de la nas, la varful picioarelor.  In orice cultura de pe mapamond, orice tanar il recunoaste pe Spider-Man si poate deveni Spider-Man punandu-si costumul".

Rhys Ifans, care il va portretiza pe Lizard, unul dintre cei mai periculosi inamici ai lui Spider-Man, a spus despre colegul sau, Andrew Garfield, ca este perfect pentru rolul lui Peter Parker, pentru ca este capabil sa redea complexitatea emotionala a personajului.

 

Lansata in 2001, franciza a strans 2.4 miliarde de dolari la nivel global si este alcatuita din 3 filme, urmand ca The Amazing Spider-Man sa fie lansat pe 13 iulie 2012 si in Romania.

 

"Andrew ofera o intepretare sclipitoare si frumoasa. Este vorba de un adolescent aflat la limita dintre copilarie si maturitate, devine barbat. Andrew este un actor incredibil fara de care acest film nu s-ar fi putut face" a declarat Ifans.
 

The Amazing Spider-Man este povestea lui  Peter Parker (Garfield), un adolescent nelegiuit abandonat de parinti si crescut de unchiul sau Ben (Martin Sheen) si de matusa May (Sally Field). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau.

Peter incepe sa investigheze disparitia acestora si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul partener al tatalui sau.  Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard -  iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou.


Primele recenzii au aparut deja si sunt extrem de favorabile. Criticii lauda atat interpretarea lui Andrew Garfield, dar si maestria regizorului Marc Webb de a transforma un blockbuster de vara intr-un film impresionant.


SFX
, Dave Golder (4 stele din 5): "Andrew Garfield este genial. Omul Paianjen creat de el este magnific. Inca este discutabil daca este mai bun sau nu decat Tobey Maguire, dar cu siguranta face o treaba exceptionala. Chiar si din spatele mastii, Andrew stie sa foloseasca umorul cu inteligenta. De fapt, toata distributia este una solida si puternica. Filmul ofera niste momente de tensiune si actiune create superb, dar nu se pierde doar in astfel de scene. Regizorul Marc Webb exceleaza atunci cand vine vorba de personaje, carora le-a creat niste momente puternice, realizand astfel o poveste destul de solida pentru un film cu super eroi. Pentru o revitalizare de franciza, The Amazing Spider-Man este mai mult decat un succes".



The Guardian
, Andrew Pulver (4 stele din 5): "Marc Webb reuseste cu maestria sa ii impace pe fanii filmelor cu super eroi, dar introduce si o doza emotionala puternica .The Amazing Spider-Man este un succes pentru ca gaseste echilibrul perfect intre actiune si emotie. "

 

Total Film (4stele din 5): "Nu este un film perfect, dar isi cucereste fanii pentru ca distributia este carismatica, actiunea te da pe spate si povestea lasa de inteles ca va exista si o a doua parte."

Telegraph, Robbie Colin (4 stele din 5): "In varianta lui Marc Webb, Peter Parker nu este deloc un adolescent timid si tocilar, din contra, este un tanar inteligent si curajos. Daca filmele lui Sam Raimi erau pentru baieti gata sa se imbrace in pijamale cu Spider-Man, filmul lui Webb este pentru fetele ale caror iubiti sunt gata sa imbrace pijamalele cu Spider-Man ca sa le salveze pe ele".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies