marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man a facut incasari globale de 400 de milioane de dolari in 8 zile

Cei de la Sony au toate motivele de bucurie dupa ce The Amazing Spider-Man a reusit in doar 8 zile sa faca incasari globale de 400 de milioane de dolari. Noul film cu Andrew Garfield in rolul super eroului si Emma Stone i-a cucerit pe critici, dar si pe fani, care s-au inghesuit sa vada noile aventuri ale lui Spider-Man.

The Amazing Spider-Man a facut incasari globale de 400 de milioane de dolari in 8 zile

The Amazing Spider-Man a intrecut asteptarile tuturor si a facut incasari foarte bune, reusind sa stranga 400 de milioane de dolari intr-o saptamana de la lansare. In SUA, filmul regizat de Marc Webb, a facut 153 de milioane de dolari, iar in restul lumii a facut aproape de 250 de milioane de dolari, scriu cei de la thewrap.com

 

Filmul a facut incasari globale de 140 de milioane de dolari in weekendul lansarii.


 

Seria, care a debutat cu 10 ani in urma, a strans in total 2.8 miliarde de dolari, din cele trei filme create de Sam Raimi. Anul acesta, cei de la Sony au readus povestea lui Spider-Man pe ecrane, dupa o pauza de 5 ani. Reboot-ul se concentreaza pe perioada adolescentei lui Peter Parker, cand o cunoaste pe Gwen Stacy, prezenta si in benzile desenate. De aceasta data, Spider-Man are de infruntat un dusman mult mai puternic, Lizard.

 


 

De curand, producatorii au anuntat ca sunt multumiti de reactia fanilor si modul in care au primit noua poveste, asa ca au decis sa transforme The Amazing Spider-Man intr-o trilogie.

 

Trilogia The Amazing Spider-Man produsa de Sony va urmari modul in care eroul celor de la Marvel a fost transformat de disparitia parintilor sai. The Amazing Spider-Man urmareste aventurile adolescentului Peter Parker ( Andrew Garfield), care gaseste un indiciu ce il poate face sa inteleaga de ce parintii sai au disparut atunci cand era mic. Drumul sau il duce la Oscorp, in laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul partener al tatalui sau, unde intra in conflict cu alter ego-ul doctorului, Soparla.


The Amazing Spider-Man poate fi vazut in cinematografele din Romania incepand cu 13 iulie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies