marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man scrie istorie: este filmul cu cea mai mare promovare din toate timpurile in India

The Amazing Spider-Man scrie istorie inca dinaintea lansarii. Mult asteptatul film al celor de la Marvel a devenit cel mai promovat film in India din istorie, cu peste 1000 de afise si materiale print care anunta premiera filmului in cinema. Acest record nu l-a atins nici un alt film in India.

The Amazing Spider-Man scrie istorie: este filmul cu cea mai mare promovare din toate timpurile in India

The Amazing Spider-Man demonstreaza deja ca este unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale acestei veri. Lansat deja in Japonia si alte cateva tari, filmul a starnit interesul intregii planete. India pare sa fie una dintre tarile in care pelicula este printre cele mai asteptate din acest an.


 

"The Amazing Spider-Man este filmul cu cea mai mare promovare in print din toate timpurile pentru noi, in tara. Si acest lucru se datoreaza faptului ca in India filmul va putea fi vazut in format 3D, 2D si Imax si va fi disponibil in 4 limbi: engleza, hindusa, tamil si telugu. Ne-a ajutat mult si faptul ca filmul se lanseaza in India inainte de a ajunge in SUA"  a spus directorul Sony Pictures India, Kercy Daruwala.

 

 

Spider-Man 3, din 2007, a fost si el un succes in India, dar cu doar 585 de materiale de promovare, asa ca succesul acestui film este colosal. The Amazing Spider-Man se lanseaza in India pe 29 iunie, iar in SUA pe 3 iulie.
 

 

 

Mai mult, Asociatia de Distributie a filmelor din India a luat masuri in plus de securitate si anti-piraterie. " Cand vine vorba de un astfel de film, intotdeauna apare riscul de a fi filmat din sala si pus pe internet. Am pus la cale un plan solid pentru a ne asigura ca acest lucru sa nu se intampla in acest caz. Speram ca fanilor sa le ramana dorinta de a vedea acest film spectaculos in salile de cinema". au spus reprezentantii.


The Amazing Spider-Man va revitaliza complet franciza care se lauda cu incasari de 2.4 miliarde de dolari la nivel mondial (8-a cea mai profitabila franciza din istoria filmului). Andrew Garfield este actorul care preia costumul super eroului de la colegul sau Tobey Maguire, iar vedeta feminina este de aceasta data Emma Stone si nu Kirsten Dunst.

 

The Amazing Spider-Man este povestea lui  Peter Parker (Garfield), un adolescent nelegiuit abandonat de parinti si crescut de unchiul sau Ben (Martin Sheen) si de matusa May (Sally Field). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau. Peter incepe sa investigheze disparitia acestora si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul partener al tatalui sau.  Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard -  iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou.


 

 

 


The Amazing Spider-Man  este primul film cu buget mare ( in jur de 200 de milioane de dolari)  de la Hollywood filmat cu camere RED Epic, se va lansa 3D pe 3 iulie iar pentru 2014 producatorii pregatesc un nou sequel, a cincea parte din serie.

 

Filmul ajunge in Romanie pe 13 iulie.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies