marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers: Age of Ultron: Imagini noi din cel mai asteptat film din 2015. Cum arata Scarlet Witch si Quicksilver, cele mai noi personaje ale francizei

Filmarile pentru "The Avengers: Age of Ultron" s-au mutat zilele trecute in Aosta, o regiune din nordul Italiei, pentru a produce scene in care sunt incluse doua dintre cele mai noi personaje ale francizei, Scarlet Witch si Quicksilver.

The Avengers: Age of Ultron: Imagini noi din cel mai asteptat film din 2015. Cum arata Scarlet Witch si Quicksilver, cele mai noi personaje ale francizei


Rolurile sunt interpretate de actorii Elisabeth Olsen si Aaron Taylor-Johnson, pe care fotografii au reusit sa ii surprinda in imagini inedite. Misiunea celor doua personaje este aceea de a-l ajuta pe Marvel cu ajutorul puterilor pe care le poseda.


Potrivit recentelor dezvaluiri ale actorului Chris Hemsworth care joaca rolul lui Thor, cea de-a doua parte a francizei va avea proportii gigantice.



In aceasta perioada, filmul se afla in pre-productie, realizatorii filmand deja niste cadre in Africa de Sud si Italia. Urmatoarele locatii vor fi America si Coreea de Sud, insa Londra va fi orasul principal, unde actorii vor avea de tras majoritatea scenelor.


Potrivit regizorului, in The Avengers: Age of Ultron, Iron Man, Thor sau Captain America se vor lupta cu maleficul Ultron. Acesta a mentionat faptul ca are intentia de a indrepta ceea ce nu a mers bine in primul film.
 


"Vreau sa fiu mult mai clar in modul in care voi reusi sa implic publicul. Vreau mai mult control asupra aspectului vizual si voi aloca mai mult timp acestui aspect. Insa cand vine vorba de filme mari de vara, lucrurile se intampla foarte repede si nu vreau sa mi se reproseze ca daca nu fac ceva mai bun, atunci de ce o mai fac?" a declarat regizorul si scenaristul Joss Whedon.


The Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.


Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies