marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers este al treilea film din istorie care depaseste incasari de 600 de milioane de dolari in SUA

Succesul celor de la Marvel continua, dupa ce noul lor blockbuster de vara, The Avengers a facut incasari de 600 de milioane de dolari in SUA, fiind al treilea film din istorie care strange o astfel de suma pe continentul nord-american, dupa Titanic si Avatar.

The Avengers este al treilea film din istorie care depaseste incasari de 600 de milioane de dolari in SUA

The Avengers este al doilea film care ajunge cel mai rapid la acest record, in doar 54 de zile de la lansare, dupa Avatar care a facut aceeasi suma in 47 de zile. In total a strans la nivel mondial 1.44 miliarde de dolari. Filmul care aduna toti marii super eroi de la Marvel a avut de la inceput un succes colosal, dupa ce a incheit primul weekend cu incasari de 200 de milioane de dolari.


Pe site-ul de specialitate boxofficemojo.com, The Avengers detine nu mai putin de 28 de recorduri printre care si cel mai bun debut, filmul cu cele mai mari incasari in doar 10 zile si filmul care a ajuns cel mai rapid la pragul de 500 de milioane de dolari incasari - 23 de zile.


In acest moment, la nivel international, The Avengers este al treilea film din istorie ca incasari, cu aproape 1.5 miliarde de dolari. Pelicula lui Joss Whedon a depasit pragul de 1 miliard de dolari in doar 19 zile.

 

 


Impresionantul blockbuster regizat de Joss Whedon despre batalia a 5 super eroi Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson)  pentru a apara Pamantul este cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Marvel si Disney.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies