marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers: jumatate de miliard de dolari intr-o saptamana. Actorul fara de care nu s-ar fi facut filmul

Studiourile Disney au anuntat ca extravaganta pelicula The Avengers/Razbunatorii a facut incasari de 218 milioane de dolari international si ca spera ca pana  la finalul saptamanii cifrele sa urce pana la 400 de milioane de dolari si asta doar in afara Statelor Unite.

The Avengers: jumatate de miliard de dolari intr-o saptamana. Actorul fara de care nu s-ar fi facut filmul

Daca previziunile celor de la Disney se adeveresc, filmul cu Robert  Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy  Renner si Scarlett Johansson care se lanseaza de miercuri in SUA va termina cu incasari intre 500-600 de milioane de dolari doar in prima saptamana.
 

The Avengers/Razbunatorii  poate fi numit deja cel mai mare succes financiar al studiourilor Marvel (filmul este primul produs si distribuit in colaborare cu Disney), scrie Hollywood Repoter. Pana acum titlul ii apartinea lui Iron Man 2 care a facut in 2010 incasari de 623 de milioane de dolari. Vara trecuta, filmele produse de Marvel,  Thor si Captain America au facut incasari globale de 449 milioane de $ respectiv 368 milioane de $.

Actorii Chris Evans si Chris Hemsworth pun succesul filmului pe seama lui Robert Downey Jr.

"Robert a fost ca un tata pentru acest grup. Daca nu ar fi avut un asemenea succes cu filmele Iron Man nu cred ca The Avengers s-ar fi facut vreodata. Este un actor minunat si este o placere sa lucrezi cu el. Creeaza o atmosfera foarte degajata la filmari" a declarat Chris Evans.


Blockbusterul regizat de Joss Whedon  poate fi vazut din aceasta saptamana si in Romania.

Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) si de Agentul Culson (Clark Gregg)  sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman, zeul Loki (Tom Hiddleston), care castiga accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate.

Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente in The Avengers au fost contactate fiecare in parte de catre organizatia S.H.I.E.L.D.  o agentie de spionaj mentionata deseori in benzile desenate si amplasata in universul Marvel, ce ii va uni pe toti super eroii sub o singura forta, The Avengers, organizatie ce va lupta pentru binele umanitatii si pentru a combate amenintarile globale.



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies