marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers va avea parte de o continuare: cand se va lansa sequelul filmului cu super eroi care a strans 700 de milioane de dolari in 13 zile

Nici nu s-a lansat bine The Avengers, ca producatorii de la Disney au confirmat faptul ca va exista si o a doua parte la mega blockbusterul care aduna cei mai tari super eroi Marvel.

The Avengers va avea parte de o continuare: cand se va lansa sequelul filmului cu super eroi care a strans 700 de milioane de dolari in 13 zile

Vestea confirma asteptarile tuturor si nu este deloc una socanta, avand in vedere incasarile colosale de peste 700 de milioane de dolari pe care The Avengers/Razbunatorii le-a facut in mai putin de doua saptamani de la lansare. Iar cei care au apucat sa vada deja pelicula, si-au dat seama de la finalul filmului ca va urma o continuare.

Marti, CEO-ul studiourilor Disney, Bob Iger, a anuntat in timpul unei conferinte de presa ca deja au planuri pentru un sequel la The Avengers, care probabil ca va fi lansat in cinematografe abia in 2015.

Totusi, amatorii filmelor cu super eroi inspirate de benzile desenate se pot delecta in urmatorii doi ani cu trei filme noi Marvel. Primul va fi Iron Man 3, care se va lansa in mai 2013, urmat este  al doilea film Thor, in noiembrie 2013, iar 2014 le va aduce fanilor continuarea de la Captain America.


In acest moment, The Avengers sparge toare recordurile posibile, incansand 700 de milioane de dolari in 13 zile, are cel mai mai bun debut din istorie -200 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare in SUA - si poate deveni primul film care face 1 miliard de dolari in 2012.


Romanii au fost si ei fascinati de dream-team-ul super eroilor Marvel, The Avengers facand sume colosale in weekendul de lansare. Astfel, The Avengers este filmul cu cea mai buna lansare in Romania in 2012.

Constelatia de vedete din distributia mega productiei The Avengers/Razbunatorii 3D a adus incasari de 1.039.341 RONI in acest weekend in Romania, adica 310.000 dolari.  Pelicula are sanse puternice ca in urmatoarele 3-4 saptamani sa depaseasca pragul de un milion de dolari stransi pe piata romaneasca.

Continuand aventurile epice din Thor, Iron Man sau Captain America: The First Avenger, The Avengers/Razbunatorii este echipa cu cei mai tari eroi din istorie. Marvel ii aduce inca o data pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toti in aceeasi productie. Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza echipa de soc, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) si de Agentul Culson (Clark Gregg) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman, Loki (Tom Hiddleston), care fura Tesseractul - un cub cosmic, cu puteri nelimitate cu care vrea sa stapaneasca universul. Insa, ca in orice familie, si intre super eroi apar mici conflicte de personalitate. Vor reusi ei sa renunte la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies