marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Son of God: producatorii au scos scenele cu Satana din versiunea cinematografica a miniseriei The Bible, dupa ce mai multi fani s-au plans ca seamana cu presedintele Barack Obama

The Bible a fost una dintre cele mai de succes mini-serii lansate in ultima perioada. Producatorii s-au decis sa lanseze si un film de lungmetraj, dar vor scoate scenele cu Satana, dupa ce mai multi spectatori s-au plans ca personajul biblic seamana foarte mult cu presedintele SUA, Barack Obama, scriu cei de la The Guardian.

Son of God: producatorii au scos scenele cu Satana din versiunea cinematografica a miniseriei The Bible, dupa ce mai multi fani s-au plans ca seamana cu presedintele Barack Obama

 

GALERIE FOTO  Ce s-a intamplat cu 13 actori care l-au jucat pe Iisus: de la Christian Bale la Diogo Morgado

 

 

 

"Diavolul este in camera de editare. Acesta este un film despre Iisus, Diavolul a fost scos de pe ecran" a spus producatorul filmului Son of God, inspirat de mini-seria tv The Bible, care a avut un succes fenomanl anul trecut.
 

 

The Bible a fost si in centrul unor controverse majore pe internet, dupa ce fanii au postat mesaje in care spuneau ca Diavolul din miniserie, interpretat de  Mehdi Ouzaani, seamana foarte mult cu presedintele SUA, Barack Obama. Aceste stiri au explodat pe internet, iar The Bible a devenit rapid unul dintre cele mai populare show-uri.

 

 


 

Producatorii serialului au negat orice fel de aseamanare, spunand ca nu s-au gandit niciodata la aceasta asemanare. "Postul de televiziune History are un respect enorm pentru presedintele Obama. Mini seria are parte de o distributie internationala si este pacat ca s-a creat aceasta comparatie nefericita. Acest serial trebuia sa le ofere o experienta unica spectatorilor" au spus producatorii pentru Deadline.

 

 

Productia The Bible este bazata pe intamplarile din Biblie, focusul fiind insa pe Iisus. Miniseria este formata din 10 parti, care vor fi reduse la doar 3 ore pentru cinematografe. Decizia de a realiza un film axat pe viata lui Iisus a venit dupa ce producatorul executiv a primit oferte din partea multor cinematografe internationale.


 

“Facem o versiune de film chiar acum, una de 3 ore cu Iisus.” a declarat Burnett pentru The Hollywood Reporter. Aceasta este prima data cand producatorul trateaza subiectul Bibliei, el fiind cunoscut in special pentru reality show-uri precum Survivor, The Apprentice si The Voice pentru care a primit mai mult de 71 de nominalizari la premiile Emmy.
 

Filmul care se va numi Son of God urmareste evolutia lui Iisus dela nastere pana la moarte, dar si invierea Sa din morti, iar pe parcursul lui vor exista secvente din miniserie, dar si scene noi. In rolul lui Iisus va juca actorul portughez Diogo Morgado. In miniseria celor de la History, una dintre cele mai emotionante scene ramane, evident, cea a rastignirii. Actorul portughez, in varsta de 32 de ani, le-a povestit celor de la Yahoo cat de grele au fost filmarile, scena rastignirii si cum l-a marcat acest rol.

 

The Bible a debutat pe 3 Martie anul trecut si a fost urmarita de 13.1 milioane de oameni, iar audienta pentru episodul final a fost de 11.7 milioane. Seria a fost cel mai vizionat program din acea perioada in Canada, Spania si Portugalia. Mai mult, DVD-ul The Bible a batut recordul pentru cea mai rapid vanduta miniserie din istorie. Pana acum pestr 100 de milioane de americani s-au uitat la acest show, audientele reusind sa depaseasca pana si seriale populare ca The Walking Dead sau Game of Thrones.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies