marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Big Bang Theory: starurile celebrului serial de comedie vor mai multi bani, ce sume in plus au cerut pentru sezonul 8

Cele trei staruri aler serialului The Big Bang Theory - Jim Parsons, Johnny Galecki si Kaley Cuoco - vor sa ceara mariri de salariu considerabile pentru urmatorul sezon din serial, scriu cei de la Business Insider.

The Big Bang Theory: starurile celebrului serial de comedie vor mai multi bani, ce sume in plus au cerut pentru sezonul 8


Cei trei actori vor ca salariul lor per episod sa creasca de la 350.000 de $ cat e acum, la 500.000 de $, plus un procent din profituri. Serialul se pregateste de debutul celui de-al saptelea sezon, difuzat pe CBS, insa renegocierea are in vizor sezonul 8.

 


Kaley (27 de ani), Jim (40 de ani) si Johnny (38 de ani) considera ca salariile lor ar trebui marite pentru ca si audientele serialului sunt in continua crestere, fiind serialul cu cea mai buna audienta de pe posturile tv fara plata. Pentru primele 6 sezoane, starurile au primit 300.000 de $ per episod, iar in sezonul 7 salariul lor a crescut cu 50.000 de $.


 

 

Cazul lor aminteste mult de cel al serialului Friends: in urma cu 11 ani, in 2002, cei sase actori din distributie, printre care Jennifer Aniston si Courtney COx, cereau fiecare un salariu de 1 milion de $ per episod si pana la urma au obtinut toti acelasi salariu.

"Ei stiu ce succes are The Big Bang Theory si ce reprezinta pentru postul CBS asa ca e normal sa ceara mai multi bani. S-au unit toti trei si nu vor lasa garda jos la negocieri" a spus o sursa apropiata pentru Daily Mail.

 


The Big Bang Theory este unul dintre cele mai iubite si apreciate seriale de comedie. Inca de la premiera, din 2007, serialul a avut audiente foarte bune si a primit atat Globuri de Aur, cat si premii Emmy.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies