marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Big Short, marele castigator al Asociatiei Producatorilor din America: ce sanse are filmul despre criza econominica sa castige Oscarul

Pelicula 'The Big Short', nominalizata la Oscar, a obtinut sambata seara la Los Angeles premiul cel mare al asociatiei producatorilor de film din America, distinctia Darryl F. Zanuck, devenind astfel una dintre productiile favorite pentru castigarea Oscarului pentru cel mai bun film, scriu DPA si AFP.

The Big Short, marele castigator al Asociatiei Producatorilor din America: ce sanse are filmul despre criza econominica sa castige Oscarul

Avand la baza cartea cu acelasi nume a lui Micheal Lewis despre criza financiara din 2007-2008, filmul, cu o distributie interesanta in care-i regasim pe Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling si Brad Pitt, a invins Spotlight, The Revenant si The Martian, pelicule care au fost considerate favorite pentru obtinerea premiului cel mare al acestei a 27-a editii a Producers Guild of America Awards.


Din 2009, fiecare film, care a castigat premiul Darryl F. Zanuck al asociatiei producatorilor americani de film, a obtinut premiul cel mare la Oscar, noteaza DPA.


Producatorul filmului ''The Hunting Ground'' Amy Ziering a fost distins cu premiul Stanley Kramer, ce recompenseaza filmele care atrag atentia asupra unei probleme de interes social. Amy a fost desemnat cel mai bun documentar, iar Inside Out a obtinut premiul pentru cel mai bun film de animatie.
 

Game of Thrones a fost desemnat cel mai bun serial dramatic de televiziune, ia Transparent cel mai bun serial de comedie. Asociatia, care reuneste reprezentanti din industria filmului, televiziune si producatori din media, include aproximativ 7.000 de membri care voteaza anual pentru desemnarea castigatorilor premiilor.

 

Sursa: AgerpresModifică setările cookies