marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Bourne Legacy Trailer: Jeremy Renner, batut si de nerecunoscut in continuarea unei francize de un miliard de $

Starul din "Hurt Locker", Jeremy Renner calca pe urmele lui Matt Damon si debuteaza in aceasta vara in seria "Bourne". Noul film The Bourne Legacy si-a lansat primul trailer oficial. Este Renner mai dur si mai captivant decat Damon? Urmeaza de vazut.

The Bourne Legacy Trailer: Jeremy Renner, batut si de nerecunoscut in continuarea unei francize de un miliard de $

Jeremy Renner apare batut si aproape de nerecunoscut in primele imagini din The Bourne Legacy. Filmul se lanseaza la 10 ani de la debutul trilogiei pe marile ecrane: ultima parte The Bourne Ultimatum  a luat 3 Oscaruri in 2008.


Franciza care urmareste povestea unui fost spion ce incearca sa-si recupereze identitatea dupa ce si-a pierdut memoria intr-o misiune a facut incasari globale de un miliard $.


Actorul de 40 de ani, Jeremy Renner  nominalizat de 2 ori la Oscaruri joaca rolul unui agent secret - Aaron Cross cu o misiune si mai periculoasa decat cea a lui Bourne. Pelicula a fost turnata in Filipine si New York.


Filmul regizat de Tony Gilroy va urmari povestea unui nou personaj intr-un spinoff de la seria originala cu Matt Damon in rolul lui Jason Bourne. Jeremy Renner a fost preferat de studiourile Universal inaintea unor nume ca James McAvoy, Shia LaBeouf, Jake Gyllenhaal sau Michael Fassbender.  Pelicula care se va lansa pe 17 august 2012 ii mai are in rolurile principale pe Rachel Weisz si Edward Norton.

Jeremy Renner este in plina ascensiune la Hollywood: actorul poate fi vazut pe marile ecrane in aceasta iarna in Mission: Impossible - Ghost Protocol alaturi de Tom Cruise si in viitorul The Avengers (2012).


The Bourne Legacy (2012)
Distributie:Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton
Regie:Tony Gilroy
 

 


Filmele din trilogia Bourne:

The Bourne Identity ( 2002)
Distributie: Franka Potente, Matt Damon,  Chris Cooper
Regie: Doug Liman
Buget: 60 de milioane $
Incasari: 214 milioane $



The Bourne Supremacy (2004)
Distributie: Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen
Regie:  Paul Greengrass
Buget: 75 de milioane $
Incasari: 288 de milioane $



The Bourne Ultimatum  (2007)
Distributie: Matt Damon, Édgar Ramírez, Joan Allen
Regie: Paul Greengrass
Buget: 110 milioane $
Incasari: 442 milioane $


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies