marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Butler: prima imagine cu Mariah Carey in rol de sclava din drama ambitioasa cu sanse la Oscar

Cantareata americana Mariah Carey joaca rolul unei sclave in filmul "The Butler/Majordomul", care va aparea pe ecrane in luna august a acestui an.

The Butler: prima imagine cu Mariah Carey in rol de sclava din drama ambitioasa cu sanse la Oscar

 

 

Mariah Carey (43 de ani) joaca rolul lui Hattie Pearl in filmul "The Butler/Majordomul", regizat de Lee Daniels.  Din distributia filmului "The Butler", bazat pe povestea reala a lui Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Alba pentru opt presedinti americani, fac parte Forest Whitaker, care detine rolul principal, Oprah Winfrey, Lenny Kravitz, Cuba Gooding Jr, Liam Neeson, Robin Williams, Nicole Kidman, John Cusack.

 


Pentru realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey (58 de ani), acesta este primul rol intr-un film pentru marile ecrane in ultimii 14 ani. Ea va juca rolul sotiei majordomului.

 

 

 

"The Butler" are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani.


Drama ce va fi lansata in 2013 are o distributie plina de staruri: Alex Pettyfer, Robin Williams, Melissa Leo, Cuba Gooding Jr., Forest Whitaker, Jane Fonda, James Marsden, John Cusack, Lenny Kravitz, Mariah Carey , Oprah, Liev Schreiber, Vanessa Redgrave. Acesta este primul film de lungmetraj pentru Oprah Winfrey din 1998 incoace, cand a aparut in Beloved. Oprah joaca rolul sotiei personajului jucat de Forest Whitaker.


Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de copii. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies