marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Butler, drama cu sanse la Oscar anul viitor: 13 actori de prima mana aduc povestea valetului care a servit 8 presedinti americani

The Butler se anunta un candidat serios pentru sezonul premiilor din acest an. Primul trailer este promitator si are parte de cele mai mari staruri din lume, de la Robin Williams, Forest Whitaker si pana la Oprah Winfrey sau Alan Rickman.

Trailer pentru The Butler, drama cu sanse la Oscar anul viitor: 13 actori de prima mana aduc povestea valetului care a servit 8 presedinti americani

Filmul lui Lee Daniels, inspirat de o serie de articole aparute in Washington Post despre valetul care a servit 8 presedinti americani si-a lansat trailerul. The Weinstein Co mizeaza pe The Butler, cu Forest Whitaker in rol principal pentru a pune mana pe cateva dintre cele mai importante premii in acest sezon.


Filmul "The Butler" are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen. Acesta si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani.


Filmul e povestea unui majordom care a lucrat la Casa Alba si a servit sub mandatele a opt dintre presedintii americani, pe parcursul a peste 30 de ani. John Cusack il va interpreta pe Richard Nixon, Robin Williams a primit rolul lui Dwight Eisenhower, Alan Rickman il va juca pe Ronald Reagan in timp ce James Marsden si Minka Kelly vor fi John F. Kennedy si Jackie Kennedy.

 

Drama ce va fi lansata in 2013 are o distributie plina de staruri: Alex Pettyfer, Robin Williams, Melissa Leo, Cuba Gooding Jr., Forest Whitaker, Jane Fonda, James Marsden, John Cusack, Lenny Kravitz, Mariah Carey , Oprah, Liev Schreiber, Vanessa Redgrave. Acesta este primul film de lungmetraj pentru Oprah Winfrey din 1998 incoace, cand a aparut in Beloved. Oprah joaca rolul sotiei personajului jucat de Forest Whitaker.


Forest Whitaker
a fost premiat cu Oscar pentru pentru cel mai bun actor in anul 2007 cu rolul din The Last King of Scotland (2006).

 

The Butler se va lansa in SUA pe 18 octombrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies