marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Canyons: filmul rusinos care i-a ingropat cariera lui Lindsay Lohan, cum a transformat actrita filmarile intr-un cosmar

Lindsay Lohan pare sa fi pierdut complet controlul asupra vietii ei. Intr-un material amplu din The New York Times, sunt dezvaluite detaliile din spatele peliculei  The Canyons,  chinurile productiei, cum a fost concediata si reangajata actrita si cum s-a transformat intreg filmul intr-un adevarat cosmar.

The Canyons: filmul rusinos care i-a ingropat cariera lui Lindsay Lohan, cum a transformat actrita filmarile intr-un cosmar

 

Scris de Bret Easton Ellis, scenaristul filmului Pyscho si regizat de Paul Schrader, The Canyons urmareste povestea unor tineri de 20 de ani care incearca sa supravietuiasca in Los Angeles, insa sunt condusi de un stil de viata plin de vicii, din care nu lipsesc sexul si dependenta de alcool sau droguri.

Articolul din The New York Times intitulat "Here is What Happens When You Cast Lindsay Lohan in Your Movie" dezvaluie in profunzime declinul actritei, comportamentul bizar al acesteia si cum a devenit The Canyons un esec cinematrografic de proportii.

Regizorul Paul Schrader a insistat-o sa o distribuie pe Lohan in rolul principal, chiar daca toti cei din jurul lui l-au avertizata sa nu o faca. Pana si fiica acestuia l-a implorat sa nu lucreze cu Lohan. Inainte de inceperea filmarilor, acesta a stat de vorba cu Lohan, explicandu-i ca este un film cu un micro buget (maxim 250.000 de $) si ca ea trebuia sa primeasca 100 de dolari pentru fiecare zi de filmari, plus niste beneficii din vanzarile productiei. Vedeta nu avea nici macar o rulota unde sa stea intre filmari si era obligata conform contractului sa filmeze o scena de sex in patru. Mai mult, regizorul i-a explicat clar ca nu va incerca sa o cucereasca sau sa ii faca avansuri sexuale.

 


 

Conform celor de la New York Times, Schrader era convins ca o ii poate controla comportamentul deviat al lui Lindsay, cu care vedeta a ajuns de ani de zile pe primele pagini ale tuturor tabloidelor din lume. Insa, acesta s-a inselat. Lindsay Lohan nu doar ca s-a purtat ca o diva, dar a pus bete in roate pe toata durata filmarilor, a injurat pe toata lumea,  a distrus camera de hotel unde statea si parea complet rupta de realitate.


Motivul certurilor dintre cei doi a fost scena explicita de sex, pe care actrita a refuzat sa o filmeze, desi era obligata contractual si stia de acest lucru inca dinaintea semnarii contractului.  Cand actrita a refuzat sa se dezbrace in fata celor trei actori de filme pentru adulti cu care impartea scena, insusi regizorul a renuntat la haine, sperand ca asa o va face sa se simte confortabil. Bizar, dar a mers: "Loahn a renuntat la haine si au filmat scena cu o singura dubla, care a durat 14 minute."
 


Problemele au continuat: Linday Lohan venea beata la filmari, consuma droguri, era incoerenta si mai ales, parea rupta complet de realitate. "Inainte imi faceam griji pentru mine, acum am pastile" sustin producatorii ca a spus actrita, in New York Times. Aceasta a fost concediata inca dinaintea inceperii filmarilor, cadn actrita nu a fost in stare sa isi citeasca replicile la o repetitie. Pana la urma, vedeta a fost adusa inapoi, insa cosmarul abia incepuse.


The Canyons
a devenit un fiasco, un film cu care nume mari s-au facut de rusine. Paul Schader si-ar putea incheia cariera cu acest film, din pacate intr-un mod rusinos. Este un mister cum un om care a scris scenariile filmelor Raging Bull sau Taxi Driver nu a mai reusit sa faca nimic sclipitor in ultimul deceniu. In urma cu 10 ani i s-a propus sa scrie scenariul pentru un reboot al celebrului film The Exorcist, insa nu s-a finalizat nici un proiect.

Paul Scharder are 65 de ani si din pacate, momentele sale sclipitoare din cariera nu le mai tine minte nimic, fiind eclipsate de ambitia sa inexplicabila de a face un film prost, catalogat de toti ca fiind pornografic, prost si lipsit de orice viziune artistica.

Aceeasi intrebare ramane si in cazul lui Bret Easton Ellis: cum s-a ajuns de la Psycho, un film genial cu un scenariu sclipitor la The Canyons, un film al carui scenariu e ca si inexistent?, mai comenteaza cei de la The New York Times, care cred ca acest film le ingroapa carierele tuturor celor care au lucrat la acest film.

The Canyons nu are inca o data de lansare.

 



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies