marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan: esec total cu filmul Liz and Dick unde o joaca pe Elizabeth Taylor. Ce recenzii i-au dat americanii

Liz and Dick, filmul de televiziune pe care presa americana il anunta drept marea revenire pentru fata rea a Hollywoodului -  Lindsay Lohan a primit recenzii devastatoare din partea criticilor.

Lindsay Lohan: esec total cu filmul Liz and Dick unde o joaca pe Elizabeth Taylor. Ce recenzii i-au dat americanii


Pelicula in care Lohan o interpreteaza pe legendara Elizabeth Taylor a avut premiera weekend-ul trecut in SUA, pe postul TV Lifetime, insa interpretarea actritei de 26 de ani a fost dezamagitoare - o spun majoritatea recenziilor. Unii critici au infierat dur prestatia lui Lohan, in timp ce altii au privit-o cu indulgenta si au numit pelicula una decenta, trecand cu blandete peste prestatia problematicei actrite.


Filmul "Liz & Dick" se concentreaza pe povestea de dragoste dintre starurile Elizabeth Taylor si Richard Burton, care au fost casatoriti de doua ori. Ca partener pentru Lindsay Lohan a fost ales actorul Grant Bowler, in varsta de 43 de ani care a atras cu acest rol o atentie pozitiva in jurul sau.

"Nu ar trebui sa fie o surpriza, filmul Liz & Dick, difuzat de Lifetime este spectaculos de prost... iar Lohan este jalnica in rolul lui Taylor de la inceput pana la final. Insa orice ati face, nu ratati filmul. Este un exemplu clasic de hilaritate neintentionata. Jocurile de baut au fost facute pentru filme ca asta. Si vestea buna este ca filmul evolueaza din ce in ce mai prost asa ca  intr-o companie buna si cu o bautura bun,  Liz & Dick ar putea ajunge extrem de amuzant. Cand Lohan ajunge sa o joace pe Taylor in anii '80 arata de parca totul e o parodie pierduta de la Saturday Night Live ce te face sa razi in hohote" a scris Tim Goodman, The Hollywood Reporter.


 

"Este suficient sa spunem ca Lohan nu este Taylor ( nici altcineva nu va puteau vreodata fi Taylor). Insa saraca Linds nu are nicio sansa. Calitatile ei de actrita sunt rudimentare si au devenit si mai proaste din cauza absentei din filme precum si din cauza activitatilor extracuriculare. Isi face datoria si isi spune replicile competent, insa adesea rigid si de parca trebuie sa se gandeasca la ce are de spus inainte de a o face" a scris Verne Gay, Newsday.

"Am putea fi tentati sa spunem ca principala problema a filmului este ca Lohan nu poate fi Liz Taylor. E devarat, nu este,  insa asta nu e in totalitate vina ei. Nu sunt foarte multe femei sau actrite care pot atrage toata atentia atunci cand intra intr-o camera. Liz Taylor in tinerete putea face asta. Facea barbatii sa se topeasca dupa ea. Lohan nu poate asta" a scris David Hinckley, New York Daily News


"Cu exceptia catorva momente jenante, Lohan este adecvata rolului multumita  in mare parte rochiilor fantastice pe care le poarta si a machiajului de care s-au ocupat Salvador Perez si Eryn Krueger Mekash" a scris Brian Lowry, Variety.


Filmul prezinta povestea de dragoste dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton, a caror iubire a fost una dintre cele mai bine cunscute, mediatizate si celebrate povesti ale respectivelor vremuri, fotografii fiind mereu pe urmele acestora, pentru a captura fiecare moment din vietile celor doi. Povestea lor a inceput in timpul filmarilor filmului “Cleopatra”, moment in care cea mai frumoasa actrita din lumea starurilor de la Hollywood a cazut in bratele lui Richard Burton. In rolul lui Burton apare Grant Bowler, regia fiind asigurata de catre Lloyd Kramer. Lindsay Lohan declarat in timpul filmarilor ca este foarte mandra sa interpreteze o legenda a Hollywood-ului: "Elizabeth Taylor a fost nu numai o actrita incredibila, dar si o femeie fantastica"

 


 

Sursa: Movieline.com

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies