marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Conjuring, unul dintre cele mai bune horror-uri din acest an, a facut incasari spectaculoase, R.I.P.D. este un esec de proportii in box-office

In acest weeeknd, americanii au fost mai preocupati de conventia Comic-Con din San Diego decat de mersul la cinema. In box-office s-a dat o adevarata batalie, la finalul careia, pelicula R.I.P.D  a fost invinsa si s-a dovedid a fi un nou esec al acestei veri.

The Conjuring, unul dintre cele mai bune horror-uri din acest an, a facut incasari spectaculoase, R.I.P.D. este un esec de proportii in box-office

Vara lui 2013 este atat de aglomerata si plina de filme de actiune sau cu super eroi incat este inevitabil ca o parte dintre productii sa nu fie esecuri. In acest weekend, castigatorul bataliei din box-office a fost horrroul The Conjuring, care a debutat cu 42 de milioane de $ in SUA, o cifra neasteptat de buna pentru acest gen. Productia celor de la The New Line si Warner Bros. a primit punctajul A de la CinemaScore, un punctaj neobisnuit de bun pentru un film horror. 

The Conjuring este un horror regizat de James Wan si ii are in distributie pe Vera Farmiga si Patrick Wilson si este produs de New Line si Warner Bros. The Conjuring pastreaza atmosfera filmelor clasice cu case bantuite, insa se dovedeste a fi original. Investigatorii de paranormal Ed si Lorraine Warren vor sa ajute o familie terorizata de o prezenta intunecata din casa lor. Obligati sa infrunte o entitate foarte puternica, familia Warren lucreaza la cel mai infricosator caz din viata lor.


La polul opus, marea dezamagire este productia science-fiction  R.I.P.D. Cu un buget de 130 de milioane de $ si cu Jeff Bridges si Ryan Reynolds, filmul a facut incasari de doar 12 milioane de $, debutand abia pe locul  7 in box-office. Astfel, productia celor de la Universal a intrat pe lista celor mai dezamagitoare productii din acest an si pe lista esecurilor financiare rasunatoare.

 

 

 


R.I.P.D ./ Copoi pentru strigoi este o comedie de actiune supranaturala, cu Jeff Bridges si Ryan Reynolds, despre doi politisti morti si... nu prea... care sunt inrolati pentru a prinde si a duce inapoi la locul lor sufletele diabolice si distructive care nu vor sa paraseasca Pamantul in liniste si pace
 

 

Red 2 si animatia Turbo au avut si ele un debut slab, dupa ce pelicua cu Bruce Willis a incasat doar 18.5 milioane de $, debutand p[e locul 5, iar Turbo a ajuns pe locul 3, cu 21.5 milioane de dolari in SUA.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies