marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thriller-ul The Conjuring a urcat direct pe locul intai in box-office-ul american. Ce incasari dezamagitoare a realizat R.I.P.D. 

The Conjuring, Turbo si Red 2 au fost cele trei productii care au ajuns in cinematografe in aceasta saptamana, cel mai bun debut realizandu-l thrillerul The Conjuring.

Thriller-ul The Conjuring a urcat direct pe locul intai in box-office-ul american. Ce incasari dezamagitoare a realizat R.I.P.D.

 

Cu incasari de 17 milioane de dolari in prima vineri de la lansare, The Conjuring a urcat pe primul loc in box-office-ul american, incasarile estimate pentru intreg week-end-ul fiind de aproximativ 38 milioane de dolari. Productia celor de la The New Line si Warner Bros. a primit punctajul A de la CinemaScore, un punctaj neobisnuit de bun pentru un film horror. 

 

 

Desi a fost lansat acum o saptamana, Despicable Me 2 se mentine in top, pe pozitia secunda, cu incasari de 7,5 milioane de dolari pentru ziua de vineri si un total de aproape 259 milioane de dolari realizati de la lansare. Cifrele sunt cu atat mai bune, cu cat aventurile minionilor galbeni au depasit fara probleme doua dintre productiile nou-lansate.

 

 

 

Adica Turbo, care a realizat incasari de 6,5 milioane de dolari si Red 2, care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor si nu a obtinut decat 6,3 milioane de dolari, intre cele doua interpunandu-se Grown Ups 2, cu 6,4 milioane de dolari.

 

 

Cea mai mare dezamagire a reprezentat-o primirea avuta de R.I.P.D (Rest in Peace Department), cu Ryan Reynolds si Jeff Bridges in prim plan. Productia de 130 de milioane de dolari nu a realizat incasari decat de 4,8 milioane de dolari, estimarile pentru intreg week-end-ul fiind doar de 12 milioane de dolari.

 

 

The Conjuring  prezinta povestea familei Perron, jucata de Lil Taylor si Ron Livingston, a caror casa este bantuita de fantome. Acesita incearca sa scape de fortele negative ce ii inconjoara, insa vor descoperi ceva cu adevarat infricosator.

 

 

Comedia R.I.P.D. are la baza benzile desenate ale lui Peter M. Lenkov si spunea povestea unui grup de politisti care formeaza echipa R.I.P.D.( Rest In Peace Department). Acestia patruleaza prin lumea de dincolo, luptandu-se cu spiritele "blocate" inca in lumea celor vii.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies