marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Counselor: Javier Bardem, cu o noua frizura ciudata in imaginile din thrillerul regizat de Ridley Scott, cum s-a transformat pentru urmatorul sau rol

Cu trei luni inainte de lansarea oficiala, producatorii filmului The Counselor au mai oferit o serie de imagini in care apar Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem si Cameron Diaz.

The Counselor: Javier Bardem, cu o noua frizura ciudata in imaginile din thrillerul regizat de Ridley Scott, cum s-a transformat pentru urmatorul sau rol

 

Michael Fassbender si colegii sai de platou sunt infatisati in noi imagini din thrillerul The Counselor. Brad Pitt apare in rolul unui cowboy, intreaga infatisare reusind sa te duca cu gandul la personajele din Vestul Salbatic, par lung si drept, palarie si costum specifice. Alaturi de el sta Javier Bardem, imbracat in costum cu cravata.

 

Regizat de Ridley Scott,  in “The Counselor”, Michael Fassbender intra in pielea unui avocat respectat, care considera ca este suficient de inteligent si viclean pentru a exploata lacunele sistemului si a se implica in afaceri cu droguri fara sa suporte consecintele deciziilor sale dubioase, trezindu-se absorbit de lumea interlopa si chinuindu-se sa scape basma curata si sa supravietuiasca.

 

 

 

Acesta este primul film al regizorului Ridley Scott dupa Prometheus si a doua colaborara cu Michael Fassbender, care va juca rolul principal in The Counselor. Scenariul este semnat de Cormac McCArthy, autorul romanelor No Country For Old Men si The Road. Acesta este primul sau scenariu.

 

 

 

 

Filmul are parte de o distributie de lux cu Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem si Cameron Diaz. The Counselor este unul dintre filmele vedete ale lui 2013.

 

The Counselor se va lansa in cinematografele din SUA incepand cu 25 octombrie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies