marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Counselor: Trailer nou pentru filmul care are o distributie de exceptie. Imaginile care o transforma pe Cameron Diaz intr-o femeie fatala si periculoasa

Cu doua luni inainte de lansare, producatorii filmului The Counselor au dat publicitatii un nou trailer in care apar Michael Fassbender, Brad Pitt, Cameron Diaz si Penelope Cruz.

The Counselor: Trailer nou pentru filmul care are o distributie de exceptie. Imaginile care o transforma pe Cameron Diaz intr-o femeie fatala si periculoasa

Productia regizata de Ridley Scott se anunta a fi un candidat important pentru Oscar, mai alea datorita distributiei de exceptie si a interpretarii lor.


Cel mai nou trailer al filmului o are in prim plan pe Cameron Diaz, cea care apare dezbracata intr-o secventa, alaturi de Penelope Cruz, dar si in rolul unei femei periculoase. "Esti in necaz!", "Am terminat aici!" sunt doar cateva dintre replicile care o transforma pe Cameron Diaz intr-o femeie fatala si, in acelasi timp periculoasa.

 


Penelope Cruz va juca rolul Laurei, o femeie de origine spaniola care traieste in SUA si este iubita lui Michael Fassbender, in timp ce sotul actritei, Javier Bardem va avea o scena de sex cu frumoasa Cameron Diaz.


Brad Pitt si Ridley Scott colaboreaza pentru a doua oara, cei doi intalnindu-se pe platoruile de filmare si in 1991, in Thelma & Louise.


"Este foarte placut sa ma intorc si sa lucrez cu el. Ridley mi-a oferit sansa sa joc intr-un film mare, ek este cel care m-a introdus in aceasta lume", a marturisit Brad Pitt.

 


Regizat de Ridley Scott, in “The Counselor”, Michael Fassbender intra in pielea unui avocat respectat, care considera ca este suficient de inteligent si viclean pentru a exploata lacunele sistemului si a se implica in afaceri cu droguri fara sa suporte consecintele deciziilor sale dubioase, trezindu-se absorbit de lumea interlopa si chinuindu-se sa scape basma curata si sa supravietuiasca.


Acesta este primul film al regizorului Ridley Scott dupa Prometheus si a doua colaborara cu Michael Fassbender, care va juca rolul principal in The Counselor. Scenariul este semnat de Cormac McCArthy, autorul romanelor No Country For Old Men si The Road. Acesta este primul sau scenariu.

 


Filmul are parte de o distributie de lux cu Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem si Cameron Diaz. The Counselor este unul dintre filmele vedete ale lui 2013.
 

The Counselor se va lansa in cinematografele din SUA incepand cu 25 octombrie.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies