marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises a batut deja The Avengers: a fost numit filmul cu cel mai bun trailer al anului

Inca un motiv sa nu ratezi finalul trilogiei lui Batman in aceasta vara. Blockbusterul regizat de Christopher Nolan - The Dark Knight Rises a fost declarat joi seara filmul cu cel mai bun trailer al anului la a treia editie de la Golden Trailer Awards. Filmul a batut trailerele altor pelicule populare ca "The Hunger Games" , "Prometheus", "Snow White and the Huntsman" sau "The Avengers".

The Dark Knight Rises a batut deja The Avengers: a fost numit filmul cu cel mai bun trailer al anului

Lansat in decembrie, trailerul pentru The Dark Knight Rises a fost descarcat in doar 24 de ore de pe iTunes de 12.5 milioane de fani.


Cu un buget de 250 de milioane de dolari The Dark Knight Rises inchide aventura lui Batman inceputa acum 7 ani cu Batman Begins si continuata cu The Dark Knight.  The Dark Knight Rises cu Christian Bale si Tom Hardy in rolul lui Ban,  cunoscut printre fanii benzilor desenate ca rivalul care i-a rupt spatele lui Batman va fi lansat in cinematografe pe 27 iulie 2012.  Din distributie mai fac parte nume mari ca: Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathway (Catwoman), Joseph Gordon-Levitt, Marrion Cotillard.

Actiunea este plasata la 8 ani dupa moartea procurorului Harvey Dent, pentru crimele caruia Batman si-a asumat responsabilitatea. Cavalerul Negru va fi nevoit sa se intoarca in ciuda statutului sau de proscris, pentru ca un nou inamic – Bane – s-a instalat in Gotham City.
 

The Dark Knight Rises reprezinta principalul contracandidat al blockbusterului The Avengers din acest an la depasirea recordurilor de incasari. The Avengers a fost numit cu peste un miliard de $ incasari cel mai mare succes de casa din istoria Disney.



Intr-un razboi mediatic direct cu cei de la Marvel, Warner Bros a lansat un atac promotional exact in perioada critica in care The Avengers prindea contur in cinematografele din jurul lumii, doborand record dupa record in materie de vanzari, iar Warner a adus spre evaluare un trailer cu adevarat epic, ce a starnit deja milioane de reactii in lant pe internet. Filmul insa a fost filmat in secret si inconjurat mereu de un aer misterios la fel ca restul filmelor lui Nolan. Filmele sale sunt considerate a fi cele mai bune dintre toate peliculele inspirate din benzile desenate DC Comics cu Batman.


Lansarea filmului va avea loc pe 20 iulie in Romania si la aproximativ doua luni distanta de mega-succesul filmului The Avengers si desi filmul lui Joss Whedon a trecut deja de 1 miliard de dolari incasari in toata lumea, intrebarea ce ne framanta in ultima vreme ramane persistenta: Va intrece The Dark Knight Rises in incasari proiectul celor de la Marvel?
 

Filmul are un mare dezavantaj nu este 3D deci biletele costa mai putin iar Batman se presupune ca are fani mai putini decat  Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson) impreuna.

The  Dark Knight Rises  este insa  filmul cu cele mai multe scene filmate IMAX din istorie la Hollywood. Pelicula regizata de Christopher Nolan si care incheie trilogia lui Batman are peste 60 de minute de imagini filmate IMAX, mai mult decat orice alta pelicula realizata pana acum, scrie The Wall Street Journal
 


Specialistii prezic incasari de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial  pentru The  Dark Knight Rises. In 2008, The Dark Knight a strans 1,001 miliarde de dolari.



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies