marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises a devenit al doilea film al anului 2012 dupa The Avengers in box office. Ce incasari a facut in 17 zile

Dupa un debut marcat de tragedia din Colorado, unde 12 oameni au fost ucisi si alte zeci de persoane ranite la premiera, The Dark Knight Rises  a reusit sa stranga in cele 17 zile de cand a fost lansat fantastica suma de 733 milioane de dolari la nivel mondial.

The Dark Knight Rises a devenit al doilea film al anului 2012 dupa The Avengers in box office. Ce incasari a facut in 17 zile

GALERIE FOTO: 12 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!

Produs de studiourile Warner Bros. cu un buget de 250 de milioane de dolari, "Cavalerul negru: Legenda renaste" este cel de-al treilea film din seria "Batman" care a fost regizat de Christopher Nolan si l-a avut in rolul principal pe actorul galez Christian Bale.

Conform cifrelor furnizate de Box Office Mojo pana duminica, 5 august, filmul The Dark Knight Rises a obtinut incasari de 733 de milioane de dolari la nivel mondial in cele 17 zile de la lansare. Jumatate din suma incasata, adica 354 de milioane de $ a fost obtinuta in SUA, restul de aproape 378 de milioane de $ provenind din celelalte state ale lumii.

 

 

Momentan pelicula a urcat in topul incasarilor din 2012 pe locul doi, in spatele lui The Avengers, blockbusterul celor de la Marvel/Disney care a strans 1.4 miliarde de dolari, de doua ori mai mult decat The Dark Knight Rises.

In primele 3 saptamani de la lansare The Avengers avea deja din SUA  457 de milioane de $. Filmul cu Robert Downey Jr., Chris Evans si Scarlett Johansson a stat mai bine la bani si din punct de vedere international.
 



 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies