marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Total Recall cu Colin Farrell si Kate Beckinsale, numit un esec urias de box office in SUA. Vezi ce incasari a facut

Remake-ul clasicului film cu Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone i-a dezamagit pe americani de la cinefili la critici de film, care l-au numit un film inutil.

Total Recall cu Colin Farrell si Kate Beckinsale, numit un esec urias de box office in SUA. Vezi ce incasari a facut

Noul Total Recall cu Colin Farrell, Jessica Biel si Kate Beckinsale a facut incasari de doar 26 de milioane de $ si s-a clasat pe locul 2 in box office-ul din acest weekend in spatele lui The Dark Knight Rises care a fost lider pentru a treia saptamana consecutiva cu incasari de 36.4 milioane de dolari.


Total Recall a costat 125 de milioane de $, insa filmul nu s-a ridicat la inalltimea asteptarilor iar criticile la adresa sa au fost extrem de dure. Pelicula regizata de Len Wiseman a reusit sa faca incasari in acest weekend in America de Nord cu un milion de $ peste cele stranse de filmul cu Arnold Schwarzenegger cand a fost lansat in 1990, 25 de milioane de $.


"Total Recall din 1990 pare o capodopera ca Citizen Kane in comparatie cu actualul Total Recall" a fost una din criticile dure facute de americani, citeaza Huffington Post. "Total Recall este mai violent, mai zgomotos, mai mare decat primul, insa nu e memorabil" a fost parerea unui alt critic. Noul Total Recall deviaza mult de la povestea lui  Philip K. Dick si prin urmare si de la filmul din 1990.


Pelicula, care ii are in distributie pe Colin Farrell, Bokeem Woodbine,  Bryan Cranston, Kate Beckinsale si Jessica Biel, nu face nicio referire la planeta Marte spre exemplu. Noul Total Recall nu seamana deloc cu cel pe care l-ai vazut in copilarie. Uitati de planeta Marte, de tipetele lui Arnold si de creaturile extraterestre ciudate. Noul Total Recall impinge lucrurile la un alt nivel: intram intr-o realitate futuristica unde asistam la un razboi intre clasa muncitoare si cea care vrea sa controleze Planeta.

Vanzarile de bilete in cinematografele americane continua sa fie in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Finalul trilogiei lui Batman - The Dark Knight Rises a ajuns la incasari mondiale de 733 de milioane de $.
 


Total Recall se va lansa in cinematografele din Romania pe 10 august.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies