marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises a facut intr-o luna 840 de milioane de $. Joseph Gordon-Levitt explica finalul trilogiei lui Batman

The Dark Knight Rises  cu Christian Bale (Batman), Tom Hardy (Bane) si Anne Hathaway (Catwoman) a ajuns al doilea film din 2012 din punct de vedere al incasarilor. Viitorul francizei Batman este pe moment nesigur cu toate ca producatorii au anuntat ca nu se vor opri aici. Actorul Joseph Gordon-Levitt a dezvaluit ca vrea sa se intoarca in universul super eroului.

The Dark Knight Rises a facut intr-o luna 840 de milioane de $. Joseph Gordon-Levitt explica finalul trilogiei lui Batman

 


Lansat pe 20 iulie, blockbusterul, care a pus capat trilogiei lui Batman in versiunea regizorului Christopher Nolan, a ajuns la 840 de milioane de dolari incasari la nivel mondial, scrie boxofficemojo.com. In ciuda tragediei din Colorado terminata cu moartea a 12 oameni si ranirea a peste 50, dar si a Olimpiadei care a dus la o prezenta scazuta in cinematografe pelicula s-a descurcat extrem de bine in box office-urile din intreaga lume. Fanii insa se intreaba care va fi destinul lui Batman pe marele ecran.


Unul dintre cei mai apreciati  tineri actori ai momentului, Joseph Gordon-Levitt care interpreteaza rolul politistului John Blake in film a explicat intr-un interviu pentru CBS ca nu exclude o implicare in continuarea aventurilor lui Batman.
 


Cu toate ca Christopher Nolan si Christian Bale au refuzat sa continue trilogia, producatorii de la Warner Bros si DC Comics nu au niciun gand de a renunta la cel mai popular super erou al lor. Joseph Gordon-Levitt este dispus sa-si reia rolul daca este de acord cu scenariul iar proiectul are la carma un regizor bun.

 


Atentie urmeaza spoilere! Actorul de 31 de ani a explicat finalul lui The Dark Knight Rises spunand ca producatorii nu au planuit sa continue franciza cu povestea lui Robin, ci au dorit sa arata ca Batman i-a lasat mostenirea sa unui alt erou - John Blake/Robin.

"Nu cred ca modul in care s-a terminat a fost aranjat pentru o continuare. Cred ca este un final minunat si potrivit pentru aceasta trilogie. Daca te intorci la Batman Begins, se vorbeste despre cum Batman este mai mult decat un om. Este un simbol. Erou poate ajunge oricine.Toti avem cate un erou ascuns inauntrul nostru. Asta este tema centrala a trilogiei"  a povestit actorul in emisiunea lui Jimmy Kimmel.

The Dark Knight Rises (2012)
Regizor:  Christopher Nolan
Distributie:Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman si Tom Hardy
Buget: 250 de milioane de dolari


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies