marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Drop: trailer pentru filmul in care James Gandolfini a jucat pentru ultima data. Cum arata actorul in rolul unui gangster

Filmul The Drop, a carui lansare va avea loc pe data de 19 septembrie 2014, ii are in distributie pe Tom Hardy si Noomi Rapace, intr-o poveste bazata pe scenariul lui Dennis Lehane ("Mystic River", "Gone Baby Gone").

The Drop: trailer pentru filmul in care James Gandolfini a jucat pentru ultima data. Cum arata actorul in rolul unui gangster

Drama urmareste povestea lui Bob Saginowski (Hardy) de-a lungul unei misiuni prin care sunt strecurati bani la gangsterii locali. Sub influenta angajatorului si a varului sau (Gandolfini), Bob ia parte la un jaf care merge prost si este implicat intr-o investigatie ce analizeaza atent trecutul in care prietenii, familiile si inamicii lucreaza impreuna pentru a supravietui, indiferent de cost.


Michael R. Roskam (Bullhead) este regizorul filmului, in care mai joaca actori precum Matthia Schoenaerts, John Ortiz, Ann Dowd si James Frecheville. Acesta este ultimul film in care apare James Gandolfini, acotul care a murit anul trecut, la varsta de 51 de ani, in urma unui atac de cord.



Actorul a schimbat televiziunea pentru totdeauna. Serialul "The Sopranos" a schimbat televiziunea. Modul in care acesta a interpretat rolul unui mafiot cu sange rece a intrat in istorie si i-a definit cariera actorului cu radacini italiene.


Pe scena si in fata camerelor, James Gandolfini a fost dovada vie a unei forte actoricesti cum rar intalnesti. A devenit celebru odata cu lansarea serialului "The Sopranos", produs de HBO, care a schimbat televiziunea pentru totdeuana. Serialul i-a adus 3 premii Emmy pentru interpretare si un  salariu de 1 milion de dolari per episod.



Dupa incheierea definitiva a serialului "The Sopranos", in 2007, James Gandolfini a fost mai retras si a avut mai putine aparitii. Insa, in 2012, a reusit sa castige din nou admiratie cu rolurile secundare din "Zero Dark Thirty" si "Killing Them Softly".


Tom Hardy, devenit celebru pentru rolul lui Banedin The Dark Knight Risese, va colabora si cu Ridley Scott, urmand ca actorul sa joace rolul principal in serialul istoric Taboo, o drama a secolului XIX.



Plasat in 1813, Taboo prezinta povestea unui aventurier din Africa ce revine in Anglia cu 14 diamante obtinute necinstit, pentru a razbuna moartea tatalui sau. Refuzand sa vanda afacerea familiei catre East India Company, incepe sa isi construiasca propriul imperiu de comert si nave. Insa, acesta se trezeste intr-un  joc periculos dintre doua tari aflate in conflict, Anglia si America.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies