marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Expendables 3: Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone isi arata muschii intr-o noua imagine de la filmari

Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone apar intr-o noua imagine de la filmarile celui de-al treilea film din seria The Expendables. Filmarile au loc in Bulgaria in aceasta perioada.

The Expendables 3: Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone isi arata muschii intr-o noua imagine de la filmari

 

“Eu si Sly ne simtim extraordinar lucrand cu regizorul nostru in Bulgaria.” a fost comentariul care insoteste poza urcata pe internet chiar de Arnold.

 

 

In The Expandables 3, Barney ( Sylvester Stallone), Christman (John Statham) si restul echipei se vor confrunta cu Stonebanks Conrad (Mel Gibson) care fondase impreuna cu Barney The Expendables. Stonebanks devine incet incet un nemilos comerciant de arme si o tinta pe care Barney a fost nevoit sa o ucida..sau cel putin asa credea el. Personajul lui Mel Gibson care a mai evitat moartea o data isi propune sa mai fenteze o data evenimentul nefast dar Barney are cu totul alte intentii decizand ca The Expendables au nevoie de forte noi asa ca incepe sa recruteze tineri mai rapizi si mai priceputi in tehnica; misiunea finala transformandu-se intr-o confruntare intre cei vechi si cei noi.

 

 

Unul dintre absentii de marca din The Expendables 3 va fi Bruce Willis care a fost inlocuit cu legendarul Harrison Ford. Anuntul a fost facut chiar de Stallone, care a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter:  "Willis Out...Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta" a scris Stallone. Se pare ca relatia dintre Bruce Willis si Stallone nu este una tocmai prietenoasa, dupa ce starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: "Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera".

 



The Expendables 3
va fi regizat de Patrick Hughes, noul film respectand tiparul precedentelor doua filme din aceasta seri si va fi lansat in cinematografe pe 15 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies