marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele dueluri din The Expendables 3: Cum arata Sylvester Stallone si Dolph Lundgren dupa scenele de bataie din film

Filmarile pentru The Expendables sunt in plina desfasurare, alaturi de Sylvester Stallone venind in Bulgaria si Jason Statham, Wesley Snipes si Dolph Lundgren.

Primele dueluri din The Expendables 3: Cum arata Sylvester Stallone si Dolph Lundgren dupa scenele de bataie din film

Vezi AICI fotografiile!

 

Daca Sylvester Stallone a filmat in primele zile in Sofia, acum echipa de productie impreuna cu actorii s-au mutat la Varna, acolo unde au avut loc si primele dueluri intre Stallone si Statham.

 

Nevoiti sa filmeze scenele in care se lupta, cei doi actori au trecut pe la cabina de la machiaj, rezultatul fiind foarte convingator, astfel ca atat Stallone, cat si Statham au aparut plini de sange pe fata, ca urmare a duelurilor pe care le-au in scena pentru actiunea din The Expendables 3.

 

Dornic ca lucrurile sa iasa cat mai bine, Stallone s-a consultat mereu cu restul echipei de filmare, fara sa mai tina cont de faptul ca era vizibil obosit si destul de sifonat in urma secventelor de lupta.

 

 

Unul dintre absentii de marca din The Expendables 3 va fi Bruce Willis care a fost inlocuit cu legendarul Harrison Ford. Anuntul a fost facut chiar de Stallone, care a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter:  "Willis Out...Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta" a scris Stallone. Se pare ca relatia dintre Bruce Willis si Stallone nu este una tocmai prietenoasa, dupa ce starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: "Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera".

 

Potrivit presei din Statele Unite, Bruce Willis ar fi renuntat la rolul din The Expendables 3, dupa ce Stallone a refuzat sa-l plateasca cu patru milioane de dolari pentru cele patru zile in care ar fi trebuit sa filmeze.

 

 

"Cred ca Willis a fost destul de surprins ca a fost inlocuit dupa 72 de ore de Harrison Ford, un actor mai bun, o persoana mai draguta si o directie mult mai interesanta pentru film", a declarat o sursa din echipa de productie, potrivit The Hollywood Reporter.

 

In The Expendables 3, Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) si restul echipei lupta impotriva lui Conard Stonebanks (Mel Gibson), care acum cativa ani a fost cofondatorul The Expendables impreuna cu Barney.

 

The Expendables 3 va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies