marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hangover a fost votat cea mai buna comedie din istorie de catre britanici

The Hangover / Marea mahmureala a fost votat de catre britanici drept cea mai buna si amuzanta comedie din istorie, noteaza The Sun.

The Hangover a fost votat cea mai buna comedie din istorie de catre britanici

 

 

Filmul cu Bradley Cooper si Zack Galifianakis a fost aleasa de britanici cea mai buna comedie. La finalul lunii, fanii se vor bucura sa vada cea de-a treia parte a seriei, care se anunta exploziv de amuzanta.  De aceasta data, mahmureala se muta in Las Vegas, locul perfect pentru a intra in bucluc si te distra la maxim. Alaturi de staruri, revine si Mr.Chow, unul dintre cele mai nebune personaje ale seriei.

 

Seria se invarte in jurul aventurilor pe care trei prieteni Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) le au dupa o noapte de betie crunta. Hollywood Reporter nota in urma cu cateva luni ca cei 3 actori cereau cate 15 milioane de dolari fiecare pentru Hangover 3. Cele trei staruri care au realizat doua dintre cele mai profitabile comedii din istorie luau in 2009 cand a fost lansat  "The Hangover" un salariu de cel mult un milion de dolari fiecare.

 

Fara indoiala, The Hangover a fost comedia verii in 2009. Filmul a adus  venituri de peste 460 de milioane de dolari si se afla pe locul 6 in topul peliculelor cu cele mai mari incasari in 2009. Filmat in Bangkok, The Hangover 2 (2011) devenit cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor, cu incasari de 86,5 milioane de dolari dupa doar primul weekend. Aceastea au urcat pana la 580 de milioane de dolari in 2011.

 

 

 

The Hangover
Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha, Ed Helms
Buget: 35 de milioane de $
Incasari: 467 de milioane de $



The Hangover 2

Regie: Todd Phillips
Distributie: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha
Buget: 80 de milioane de $
Incasari: 581 de milioane de $ 

 

 

The Hangover 3
Regie: Todd Phillips
Distributie: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms 

In noul film, celebrul grup format din Phil, Stu, Alan si Doug se va indrepta spre Tijuana, Mexic, pentru a-si salva prietenul (Zach Galifianakis) dintr-un spital de nebuni. De aceasta data nu este vorba de nicio nunta si de nicio petrecere pentru burlaci. Asa ca nimic nu ar putea merge rau, nu? Insa cand gasca de lupi pleaca la drum, toate pariurile se anuleaza.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies