marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Help ramane lider de box-office in SUA.  Cum a afectat uraganul Irene box-office-ul american

Pentru a treia saptamana consecutiv, filmul The Help este lider in box-office-ul american. The Help a depasit toate asteptarile, mai ales ca nu este un film 3D sau cu efecte speciale, ci este o frumoasa poveste de viata.

The Help ramane lider de box-office in SUA. Cum a afectat uraganul Irene box-office-ul american

In acest weekend, The Help, filmul cu Emma Stone in rolul principal, a incasat inca 14 milioane de dolari pe care le-a adaugat la cele 96 de milioane deja incasate. In doar 3 saptamani, a reusit sa scoata de patru ori mai mult decat bugetul alocat, de numai 25 de milioane de dolari.

Pe a doua pozitie in box-office se afla thriller-ul Colombiana, cu Zoe Saldana in rol principal, care a avut premiera in acest weekend, a avut incasari de 10 milioane de dolari. Desi a incasat sub asteptari, Colombiana, care are la baza un scenariu scris de Luc Besson, are timp sa recupereze. Productia a costat 40 de milioane de dolari.

Pe locul trei se afla horror-ul bazat pe scenariul lui  Guillermo del Toro, Don't Be Afraid of the Dark, cu Katie Holmes in rolul principal. Desi s-a discutat mult despre film si promitea a fi unul din cele mai inspaimantatoare horro-uri din ultimii ani, in weekendul de premiera, filmul a incasat doar 8.5 milioane de dolari.

Tot in acest weekend s-a lansat si comedia Our Idiot Brother, care a avut parte de o premiera cu scantei, dupa ce postul american de televiziune ABC  a decis sa nu difuzeze trailerele pentru ca au fost considerate indecente. Our Idiot Brother, cu Paul Rudd in rolul principal a strans 6.6 milioane de dolari, ceea ce nu este o suma colosala, insa toata productia filmului a costat 5 milioane.

Expertii spun ca box-office-ul american a suferit enorm din cauza uraganului Irene, care a creat haos in mai multe orase din SUA si a dus la inchiderea mai multor cinematografe si teatre din New York.

Conan 3D continua sa aiba incasari slabe, adunand doar 3.1 milioane in acest weekend.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies