marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Stone, actrita revelatie de la Hollywood, implineste 23 de ani. Cele mai bune 14 momente de pe covorul rosu

Emma Stone, una dintre cele mai talentate actrite din noua generatie, implineste 23 de ani. Frumoasa roscata, care poate fi vazut acum in cinematografe in drama The Help/Culoarea sentimentelor, filmul revelatie al acestei veri in SUA, a avut un an foarte incarcat, in care a demonstrat inca o data ca merita sa fie pe lista celor mai bune actrite tinere.

Emma Stone, actrita revelatie de la Hollywood, implineste 23 de ani. Cele mai bune 14 momente de pe covorul rosu

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Emma Stone a reusit sa isi construiasca o cariera de invidiat si asta doar pana la 23 de ani. Numai in acest an, actrita a aparut in 3 filme de succes.

A jucat in Friends with Benefits alaturi de Justin Timberlake si Mila Kunis, apoi l-a cucerit pe Ryan Gosling in Crazy, Stupid, Love. ca pe urma sa schimbe registrul, jucand in drama The Help, unde i-a impresionat pe critici in rolul scriitoarei Eugenia 'Skeeter' Phelan, o tanara aspiranta care decide sa scrie un roman despre relatiile dintre afro-americani si albi in perioada anilor '60. The Help a fost filmul fenomen al verii in America, reusind sa faca incasari de 170 milioane de dolari.

Emma Stone, pe numele real Emily Jean Stone, s-a nascut pe 6 noiembrie 1988, in Arizona si a inceput sa joace inca de cand era copil, in cadrul teatrului Valley Youth din Pheonix, unde si-a facut debutul pe scena in piesa  "The Wind in the Willows", regizata de Kenneth Grahame. 

A continuat sa apara in mai multe piese de teatru pana la varsta de 15 ani, cand a decis sa isi indrepte atentia catre film.

 

Pentru a-si convinge parintii de talentul ei si sa se mute in Los Angeles, Emma a facut o prezentare in PowerPoint, cu numele "Project Hollywood", iar pe fundal a folosit cunoscuta melodie a  Madonnei, "Hollywood". Mama sa a fost impresionata de curajul fiicei sale si a decis sa se mute definitiv in Los Angeles, incurajandu-si fiica sa continue visul de a deveni o actrita celebra de film.

 

Frumusetea ei nu a trecut neobservata, fiind inclusa in mai multe topuri ale celor mai frumoase actrite. De altfel, ea este considerata una dintre cele mai elegante actrite sub 25 de ani.  In 2011, a ocupat locul 42 in topul celor mai sexy 100 de femei din lume.

 

 

 

In timpul filmarilor pentru Easy A a descoperit ca sufera de astm, cand a facut un atac pe platouri.

In 2007, si-a facut debutul pe marile ecrane in comedia Superbad, insa succesul l-a cunoscut cu adevarat dupa ce a aparut in Easy A in 2010, pentru care a primit si o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-o comedie.

Desi este cunoscuta ca una dintre cele mai frumoase roscate din industrie, culoarea parului ei natural este blond. Aceasta si-a schimbat culoarea dupa ce regizorul Judd Apatow i-a sugerat sa devina roscata pentru rolul din Superbad si se pare ca i-a placut atat de mult incat a pastrat-o. Pentru rolul din Super Bad, a primit premiul Young Hollywood Award pentru cea mai promitoare actrita.


Desi si-a obisnuit fanii cu roluri de comedie, actrita a demonstrat in acest an ca poate la fel de bine sa joace si in drame.

Cele mai bune 5 filme ale acritei:

5. Zombieland

Alaturi de Woody Harelson si Jesse Eisenberg, Emma Stone i-a cucerit pe fani in comedia neagra "Zombieland". Intr-o America condusa de zombie,Wichita (Emma Stone) incearca sa supravietuiasca, dar cand ii va intalni pe     Columbus (Jesse Eisenberg) si Tallahassee (Woody Harrelson) drumurile lor se vor uni intr-o lupta contracronometru impotriva creaturilor care au pus stapanire pe America. Comedia a fost bine primita de catre critici, care au apreciat umorul negru adaugat de regizorul Riben Fleischer.

 


4. Superbad
 

Inca de la prima aparitie pe marile ecrane, Emma Stone nu putea trece neobservata. In comedia pentru adolescenti Superbad, in care doi tineri disperati sa faca sex in ultima lor saptamana de liceu, incearca sa le aduca alcool unor fete frumoase la petrecere, Emma Stone a jucat rolul lui Jules, una din fetele pe care cei doi tocilari, jucat de Jonah Hill si Michael Cera spera sa o cucereasca.

 

 

3. Easy A

Unul din cele mai simpatice roluri ale actritei a fost cel din Easy A, in care Emma Stone este o adolescenta acuzata pe nedrept ca si-ar fi pierdut virginitatea si pusa la colt de colegi si profesori pentru ca este considerata o usuratica. Inteligenta si viclena, Olive, personajul interpretat de Emma Stone, decide sa foloseasca in avantajul ei situatia si sa ii manipuleze pe toti pentru a obtine avanajate materiale si a-si schimba statutul social.
 

2. Crazy, Stupid, Love.

Comedia romantica regizata de Glenn Ficarra si John Requa i-a impresionat placut pe critici, care au spus ca este una dintre cele mai inteligente comedii din acest an. In film, Emma Stone este Hannah, o tanara care il cucereste pe Jacob (Ryan Gosling), un barbat chipes si cu priza la femei, dar care fuge de o relatie, pana o intalneste pe aceasta.

 


1. The Help

In The Help, Emma Stone este Skeeter, o tanara de familie buna care s-a intors de la facultatea si vrea sa scrie o carte despre servitoarele negrese si experientele lor traumatizante. Pentru acest rol, actrita a primit la Festivalul de Film de la Hollywood din acest an premiul Ensemble of The Year.
 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies