marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: mii de fani au venit sa o vada pe Cate Blanchett la premiera din Londra. Cele mai frumoase imagini 

Cate Blanchett a adus din magia taramului mitic Middle-earth pe covorul verde din Londra, unde a a avut loc premiera regala The Hobbit: An Unexpected Journey, primul film din trilogia regizata de Peter Jackson.

The Hobbit: mii de fani au venit sa o vada pe Cate Blanchett la premiera din Londra. Cele mai frumoase imagini


GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera The Hobbit din Londra

 

Londra s-a transformat aseara intr-un loc magic, populat de dwarfi, hobbiti si elfi la premiera regala a filmului The Hobbit.  Leceister Square a fost un loc al viselor aseara, unde au fost prezente vedete ale filmului ca Sir Ian McKellen, Andy Serkis, Cate Blanchett, Martin Freeman, regizorul Peter Jackson. La eveniment a fost prezent si printul William, de aceasta data fara partenera sa, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.  Mii de fani au fost prezenti si au suportat frigul si temperaturile scazute pentru a lua parte la acest eveniment.


Cate Blanchett
a hipnotizat publicul cu aparitia ei, intr-o rochie alba lunga si cu spatele gol, ce aduce aminte mult de personajul ei din film, Galadriel, printesa elfilor. La 43 de ani, actrita australiana este mai frumoasa ca oricand si a marturisit ca se simte extraordinar sa revina in aceasta lume fascinanta creata de Peter Jackson.

 

 

 

Andy Serkis, care l-a creat pe Gollum, unul dintre cele mai iubite personaje din cinematografie, a dezvaluit ca vrea sa se indrepte spre regie mai mult, dupa ce a fost secundul lui Peter Jackson la The Hobbit: "Cu siguranta, sunt mai interesat de regie acum, asta e directia spre care vreau sa ma indrept."

 

The Hobbit: An Unexpected Journey va fi primul film din ceea ce este acum o trilogie, toate trei filmele fiind regizate de Peter Jackson, care este deosebit de incantat sa se intoarca alaturi de fanii sai in Middle Earth.

 

 

 

 

 

Partea a doua a trilogiei se va numi se va numi The Hobbit: The Desolation of Smaug si se va lansa pe 13 decembrie 2013 si ne va arata in detaliu povestea Dragonului Smaug, cel ce pazeste comoara pe care Bilbo si Dwarfii vor sa o recupereze. Cel de-al treilea film va fi lansat pe 18 iulie 2014 si se va numi The Hobbit: There and Back Again si va fi o punte de legatura intre povestea din The Hobbit si cea din Lord Of The Rings.

 

Actiunea din The Hobbit, il are in centru pe Bilbo Baggins (Martin Freeman) care este pacalit de Gandalf (Ian McKellan) sa tina o petrecere pentru Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si banda lui de 12 dwarfi. Acestia incep sa-si cante dorinta de a recupera taramul lor aflat sub Muntele Singuratic si comoara ascunsa acolo, furata cu mult timp in urma de dragonul Smaug.  Cand muzica se termina, Gandalf le arata tuturor o harta cu o intrare secreta in munte si il convinge pe Bilbo sa se alature expeditiei dwarfilor. Grupul de razboinici pleaca in cautarea comoarei si in drumul lor dau peste troli, goblini, paianjeni uriasi si peste invincibilul dragon Smaug, dar si peste o creatura pe nume Gollum care are in posesia sa un inel.

 

 

In Romania, The Hobbit: An Unexpected Journey se va lansa pe 14 decembrie.

 

 

Sursa foto: Splash/Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies