marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: The Desolation of Smaug: confruntarea legendara dintre Bilbo Baggins si dragonul Smaug in noul trailer, vezi imaginile spectaculoase

Smaug is here. Fanii The Hobbit au parte de un trailer spectaculos pentru The Hobbit: The Desolation Of Smaug si pot vedea mai multe imagini cu celebrul dragon Smaug.

The Hobbit: The Desolation of Smaug: confruntarea legendara dintre Bilbo Baggins si dragonul Smaug in noul trailer, vezi imaginile spectaculoase


In sfarsit, fanii au ocazia sa-l auda pe Benedict Cumerbatch amenintator in rolul dragonului Smaug. Bilbo, Gandalf, Thorin si ceilalti dwarfi isi continua aventura, incercand sa scape de goblini, orci, in calatoria lor spre Muntele Singuratic.  Al doilea trailer dezvalui personaje iconice din romanul lui Tolkien, ca Beorn (Mikael Persbrandt), un om gigantic care poata capata forma unui urs, Bard The Bowman (Luke Evans), care va juca un rol cheie in finalul povestii si bineinteles, Smaug, dragonul fioros.


Totodata, fanii au ocazia sa vada mai multe imagini cu un alt personaj iubit din seria Lord of The Rings - Legolas (Orlando Bloom).  Actorul revine pentru a patra oara in rolul care l-a consacrat si l-a facut star in intreaga lume.


The Desolation of Smaug, al doilea film din trilogia The Hobbit, regizata de Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), alaturi de dwarfi si Gandalf.  In The Desolation of Smaug, aventurierii pornesc pe urmele dragonului Smaug (Benedict Cumberbatch) pentru a-si recupera aurul. Pe drum, ei se vor reintalni cu elfii, inclusiv Legolas (Orlando Bloom), dar si frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly).

 

 


In 2012, The Hobbit: An Unexpected Journey a fost cel mai discutat film. Peter Jackson s-a reintors dupa un deceniu in universul Lord of The Rings, dar a lansat si o noua provocare cinematografica: tehnica 48 FPS, fiind primul film realizat in acest fel. O parte dintre fani n-au fost entuziasmati de vizionarea in astfel de format, insa altii spun ca este un eveniment cinematografic.

 

 


The Hobbit a facut incasari globale de 1 miliard de dolari: 300 de milioane de dolari au avenit din SUA, in timp ce 700 de milioane de dolari au venit de pe piata internationala. Astfel, Peter Jackson devine al treilea regizor care are doua pelicule in topul celor mai profitabile filme: The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) si The Hobbit: An Unexpected Journey (2012).

Filmul se va lansa incepand cu 13 decembrie 2013.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies