marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Hobbit: 100.000 de fani au venit la premiera mondiala a filmului care continua aventurile din Lord of The Rings

Pelicula Hobbitul: O calatorie neasteptata a avut premiera mondiala miercuri in Noua Zeelanda, unde au fost prezenti aproape 100.000 de fani, imbracati in diverse costume din universul Lord of the Rings/The Hobbit.
 

The Hobbit: 100.000 de fani au venit la premiera mondiala a filmului care continua aventurile din Lord of The Rings

VEZI AICI IMAGINI DE LA PREMIERA MONDIALA A LUI THE HOBBIT!

 

Pe 28 noiembrie sute de mii de oameni au fost in delir la premiera mondiala a primului film din trilogia The Hobbit, creatia ambitioasa a regizorului Peter Jackson. Considerat evenimentul cinematografic al sfaristului de an, The Hobbit este unul dintre cele mai populare filme din 2012.

 

Pe covorul rosu din Wellington au pasit starurile filmului, Cate Blanchett, Andy Serkis, Martin Freeman, Evangeline Lilly, regizorul Peter Jackson, dar si celebrul cineast James Cameron. O parte dintre fani au venit cu o seara inainte pentru a fi siguri ca nu rateaza evenimentul.

 

Peter Jackson le-a multumit fanilor prezenti si a fost vizibil emotionat: "LOTR  a fost o experienta uimitoare, ma bucur ca am reusit sa facem si The Hobbit asa cum vroiam. Trebuia sa film aici" a spus acesta. Jackson s-a declarat coplesit de numarul foarte mare de fani veniti la premiera mondiala.

 

Cele trei filme din noua trilogie, care au beneficiat de un buget de productie, de marketing si promovare ce se ridica la aproape un miliard de dolari, spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor".Aventura urmareste calatoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expeditie de proportii epice, pentru a redobandi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor.Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar. Calatoria lor ii va purta in Tara Pustietatii, pe taramuri inselatoare, pline de goblini, orci si vrajitori.

 

De la regizorul premiat cu Oscar, Peter Jackson, vine o alta poveste clasica a lui J.R.R. Tolkein – o aventura epica ce le va arata fanilor seriei Lord of The Rings cum a inceput totul.

 

Bilbo Baggins (Martin Freeman) este pacalit de Gandalf (Ian McKellan) sa tina o petrecere pentru Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si banda lui de 12 dwarfi. Acestia incep sa-si cante dorinta de a recupera taramul lor aflat sub Muntele Singuratic si comoara ascunsa acolo, furata cu mult timp in urma de dragonul Smaug.

 

Cand muzica se termina, Gandalf le arata tuturor o harta cu o intrare secreta in munte si il convinge pe Bilbo sa se alature expeditiei dwarfilor.


Grupul de razboinici pleaca in cautarea comoarei si in drumul lor dau peste troli, goblini, paianjeni uriasi si peste invincibilul dragon Smaug, dar si peste o creatura pe nume Gollum care are in posesia sa un inel.

 

Get Adobe Flash player


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies