marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Toata planeta va fi cu ochii pe ea in 2012: eroina care aduce pe marile ecrane un nou fenomen mondial

In 2012 toata lumea va fi cu ochii pe Katniss (Jennifer Lawrence), cel putin acesta este mesajul de pe ultimul poster care promoveaza blockbusterul The Hunger Games ce aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai populare romane la nivel mondial din ultimii ani.

Toata planeta va fi cu ochii pe ea in 2012: eroina care aduce pe marile ecrane un nou fenomen mondial

Mai sunt doua luni pana la lansarea de pe 23 martie a mega productiei The Hunger Games. Ultimul poster lansat si care o arata pe eroina Katniss in toate splendoarea ei, i-a urcat pe garduri pe fanii peliculei extrem de asteptata in SUA.

Filmul este adaptarea primei carti din trilogia scrisa de autoarea americana Suzanne Collins si aduce pe marile ecrane povestea unei adolescente dintr-o lume post apocaliptica ce ajunge sa se lupte intr-un turneu al violentei in care tineri din toata natiunea de pe fostul continent nord american sunt fortati sa se bata intre ei.

Cu o distributie formata din actori tineri si nu foarte cunoscuti pelicula regizata de Gary Ross, nominalizat de 4 ori la Oscar, promite sa ajunga noul fenomen "Twilight". Din distributie mai fac parte Lenny Kravitz, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Amandia Stenberg, Alexander Ludwig, Elizabeth Banks, Donald Sutherland, Toby Jones si Stanley Tucci.
 

Citeste aici povestea din spatele filmului The Hunger Games


Filmul face parte din seria de 3 carti 'The Hunger Games', 'Catching Fire' si 'Mockingjay' semnate de Suzanne Collins. 'The Hunger Games' a  fost numita de mai multe publicatii pe lista celor mai bune carti din 2008 iar autori celebri ca Stephen King si Stephenie Meyer au laudat-o spunand ca "nu o poti lasa din mana" cu toate ca romanul a primit si critici pentru ca se aseamana cu o alta poveste Battle Royale, scrisa de Koushun Takami.


Actiunea filmului are loc in viitor, in Panem, unde "a fost odata" America de Nord. Aici in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros - Jocurile Foamei. Anual 24 de adolescenti sunt rapiti si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si in primul rand viu.

A uimit pe toata lumea cu aceasta sedinta foto. Uite ce forme apetisante ascundea Katie Holmes sub hainele cuminti
 

Studiourile producatoare  - Lionsgate Entertainment - au anuntat in 2011 ca partea a doua a filmului se va lansa in 2013.  The Hunger Games are un buget care a urcat pana la 100 de milioane de dolari. Pentru acest film eroina principala Jennifer Lawrence s-a vopsit blonda, a invatat sa traga cu arcul si s-a antrenat intens pentru a intra in forma cu exercitii de yoga si lupta corp la corp.



Rolul pentru care Benicio Del Toro a luat premiu pentru cel mai bun actor la Cannes: “Che Argentinianul”. Urmareste povestea rebelului care a mobilizat Cuba.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies