marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Jungle Book: Origins se anunta un proiect de vis. Christian Bale, Benedict Cumberbatch si Cate Blanchett vor oferi vocile indragitelor personaje

The Jungle Book: Origins, filmul cu care actorul Andy Serkis va debuta ca regizor, se anunta un proiect de vis. Trei noi nume s-au alaturat proiectului: Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch si Christian Bale. Ei isi vor imprumuta vocile celebrelor personaje din Cartea Junglei.

The Jungle Book: Origins se anunta un proiect de vis. Christian Bale, Benedict Cumberbatch si Cate Blanchett vor oferi vocile indragitelor personaje

Anul acesta, Hollywood-ul pregateste doua versiuni cinematografice ale celebrei carti "The Jungle Book". Andy Serkis, cunoscut pentru persoaneje create motion capture ca Gollum sau Caesar, va aduce o versiune mult mai sumbra a povestii despre care spune ca l-a marcat in copilarie, informeaza The Guardian.

 

Astfel, filmul va fi o imbinare intre live-action si secvente CGI si personaje recreate digital, cu ajutorul tehnicii motion capture. Benedict Cumberbatch va fi vocea lui Shere Khan, Christian Bale va fi vocea lui Baghera iar Cate Blanchett va fi vocea lui Kaa. Din distributie mai fac parte Naomie Harris, Jack Reynor si chiar Andy Serkis. The Junge Book: Origins se va lansa in cinematografe in 2016.

 

 

Al doilea film din acest an bazat pe "Cartea junglei" este o adaptare Disney, a carui regie va fi semnata de Jon Favreau, omul care a creat seria Iron Man. Si acest proiect are parte de o distribuite impresionanta, formata din Christopher Walken, Lupita Nyong'o sau Idris Elba.

 

 

 

Andy Serkis a discutat cu cei de la publicatia The Hollywood Reporter despre rolul sau de regizor pentru Warner Bros ce realizeaza o adaptare a "Cartii junglei" de Rudyard Kipling. Starul, cunoscut in special pentru interpretarea personajului lui Gollum in "The Lord of the Rings" si in "The Hobbit", apoi pe cel al lui Caesar in "Dawn of the Planet of the Apes", a declarat ca a citit prima data povestea lui Kypling in copilarie si i s-a parut cu adevarat o poveste incredibila ce l-a transpus intr-o lume surprinzatoare.


Galerie foto


Modifică setările cookies