marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Legend of Hercules, filmul cu cele mai violente lupte ale anului, nu i-a impresionat pe critici. Cat de slaba este considerata productia in care joaca Kellan Lutz

The Legend of Hercules se anunta a fi un film care sa se ridice la nivelul asteptarilor, insa recenziile primite nu au fost deloc favorabile.

The Legend of Hercules, filmul cu cele mai violente lupte ale anului, nu i-a impresionat pe critici. Cat de slaba este considerata productia in care joaca Kellan Lutz

Cu un procentaj de 4% obtinut pe rottentomatoes.com si cu un procentaj de 45% al persoanelor care isi doresc sa-l vada, The Legend of Hercules a avut parte in mare majoritate de recenzii negative.

 

"Singurul lucru epic despre The Legend of Hercules este legat de cat de prost este", au scris cei de la Washington Post, in timp ce USA Today au notat ca: "In comparatie cu 300 si Gladiator, acest Hercule nu se poate ridica la acest nivel, profunzimea personajului fiind departe de legenda".



 

"Nu este nimic mitic la acest Hercule", au scris film.com, iar Hollywood Reporter au considerat ca: "Daca The Legend of Hercules ar fi fost un pic mai stupid, ar fi fost ridicol de amuzant. Din pacate, Harlin a creat un scenariu mediocru, fara nici o posibilitate de a deveni decent".

 

The Legend of Hercules intra in competitie directa cu o alta productie de la Hollywood despre semizeul cel mai cunoscut din mitologie grecreasca. Cealalta pelicula, Hercules, il va avea in rol principal pe Dwayne Johnson si este produsa de Paramount si MGM.



 

Cu toate ca are un buget mai mic decat rivalul sau, de doar 70 de milioane de dolari, Hercules 3D se bucura de o distributie mult mai interesanta, care va atrage cu siguranta un public mai tanar. Kellan Lutz il joaca pe Hercules, care alaturi de Sotiris (Liam McIntyre) este vandut in sclavie si trebuie sa se lupte pentru libertatea lui. Filmul este regizat de Renny Harlin (Deep Blue Sea) si produs de Nu Image/ Millenium.

 

Liam McIntyre interpreteaza rolul unui comandant grec pe nume Sotiris, care ajunge sa fie prietenul cel mai bun al lui Hercule si sa lupte alaturi de acesta pentru libertate. McIntyre a devenit cunoscut dupa rolul din serialul Spartacus: War of the Damned, unde l-a inlocuit pe regretatul Andy Whitfield. Hercules 3D va fi primul film important din cariera lui McIntyre si poate sa ii propulseze cariera la un nou nivel, dar se pare ca actorul face fata cu brio provocarii.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies