marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Legend of Hercules: Patru clipuri noi din filmul in care Kellan Lutz isi arata puterile de gladiator

Summit Entretainment a oferit publicitatii patru clipuri din filmul pe care urmeaza sa-l lanseze la inceputului acestui an, The Legend of Hercules.

The Legend of Hercules: Patru clipuri noi din filmul in care Kellan Lutz isi arata puterile de gladiator

In cele patru clipuri care dureaza mai putin de un minut sunt prezentate momente cheie din productie, dintre care in trei sunt prezentate secvente din luptele pe care le va avea Hercule pe parcursul filmului.

 

The Legend of Hercules va intra in competitie directa cu o alta productie de la Hollywood despre semizeul cel mai cunoscut din mitologie grecreasca. Cealalta pelicula, Hercules, il va avea in rol principal pe Dwayne Johnson si este produsa de Paramount si MGM.
 


Cu toate ca are un buget mai mic decat rivalul sau, de doar 70 de milioane de dolari, Hercules 3D se bucura de o distributie mult mai interesanta, care va atrage cu siguranta un public mai tanar. Kellan Lutz il va juca pe Hercules, care alaturi de Sotiris (Liam McIntyre) este vandut in sclavie si trebuie sa se lupte pentru libertatea lui. Filmul este regizat de Renny Harlin (Deep Blue Sea) si produs de Nu Image/ Millenium.
 


Liam McIntyre va interpreta rolul unui comandant grec pe nume Sotiris, care ajunge sa fie prietenul cel mai bun al lui Hercule si sa lupte alaturi de acesta pentru libertate. McIntyre a devenit cunoscut dupa rolul din serialul Spartacus: War of the Damned, unde l-a inlocuit pe regretatul Andy Whitfield. Hercules 3D va fi primul film important din cariera lui McIntyre si poate sa ii propulseze cariera la un nou nivel, dar se pare ca actorul face fata cu brio provocarii.



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies