marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Hercules: The Legend Begins: Kellan Lutz lupta cu o armata intreaga de razboinici intr-unul dintre cele mai violente trailere ale anului

Noul trailer pentru Hercules: The Legend Begins a aprins imaginatia fanilor, imaginile oferite publicitatii transformandu-l intr-unul dintre cele mai asteptate filme de anul viitor.

Trailer pentru Hercules: The Legend Begins: Kellan Lutz lupta cu o armata intreaga de razboinici intr-unul dintre cele mai violente trailere ale anului


Trailer-ul pentru varianta 3D a filmului care il are in prim plan pe eroul grec il prezinta pe razboinic in conflic cu tatal sau vitreg, regele Amphityon care o promite pe Printesa Cretei (Gaia Weiss) fiului sau, Iphicles (Liam Garrigan).


Actiunea se complica deoarece Hercules si Hebe sunt indragostiti, iar eroul grec este tradat si vandut scalviei. "Daca te vei intoarce aici, te voi ucide", i-a spus Iphicles lui Hercule inainte ca acesta sa plece spre Egipt.

Intr-o serie de secvente in care reamintesc de Russel Crowe in filmul Gladiatorul, Hercules este surprins cand intra intr-un stadion in care trebuie sa lupte pentru viata sa.


Dupa aceste scene, trailer-ul continua cu imagini din timpul unei batalii in care razboinicii apar cu pieptul gol luptandu-se cu arme ascutite.

Hercules 3D va intra in competitie directa cu o alta productie de la Hollywood despre semizeul cel mai cunoscut din mitologie grecreasca. Cealalta pelicula, Hercules, il va avea in rol principal pe Dwayne Johnson si este produsa de Paramount si MGM.


Cu toate ca are un buget mai mic decat rivalul sau, de doar 70 de milioane de dolari, Hercules 3D se bucura de o distributie mult mai interesanta, care va atrage cu siguranta un public mai tanar. Kellan Lutz il va juca pe Hercules, care alaturi de Sotiris (Liam McIntyre) este vandut in sclavie si trebuie sa se lupte pentru libertatea lui. Filmul este regizat de Renny Harlin (Deep Blue Sea) si produs de Nu Image/ Millenium.

Liam McIntyre va interpreta rolul unui comandant grec pe nume Sotiris, care ajunge sa fie prietenul cel mai bun al lui Hercule si sa lupte alaturi de acesta pentru libertate. McIntyre a devenit cunoscut dupa rolul din serialul Spartacus: War of the Damned, unde l-a inlocuit pe regretatul Andy Whitfield. Hercules 3D va fi primul film important din cariera lui McIntyre si poate sa ii propulseze cariera la un nou nivel, dar se pare ca actorul face fata cu brio provocarii.


Premiera filmului va avea loc in martie 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies