marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney joaca in filmul top secret produs de Disney si creatorii serialului Lost: Tomorrowland

Disney a anuntat oficial ca George Clooney va juca in blockbusterul secret pe care il pregateste de cativa ani. Numit initial 1952 - filmul despre o intalnire de gradul 3 cu creaturi nepamantene si-a schimbat titlul in Tommorowland. Ultimul film science fiction al lui George Clooney a fost  Solaris (2002).

George Clooney joaca in filmul top secret produs de Disney si creatorii serialului Lost: Tomorrowland

Presa americana scrie ca Tomorrowland, unul dintre proiectele misterioase pe care Disney le dezvolta in secret  il are pe Geoge Clooney in rol principal si se va lansa pe 19 decembrie, 2014. 

Proiectul, al carui titlu este Tomorrowland – anterior fusese numit Tesla  si 1952  – este scris de catre Damon Lindelof (Lost, Prometheus), iar la carma filmarilor a fost numit Brad Bird (Mission: Impossible – Ghost Protocol). George Clooney a batut palma cu producatorii sa apara in filmul despre care revista Vulture a dezvaluit ca ar putea semana ca atmosfera cu Close Encounters of the Third Kind al lui Steven Spielberg.

Damon Lindelof este cunoscut pentru scenariile de la "Lost," "Prometheus" si "Star Trek Into Darkness" asa ca fanii se asteapta de la Tomorrowland la un soi de conspiratie guvernamentala despre existenta extraterestrilor. Cert este ca pelicula este tinuta in foarte mare secret.

Pentru moment actorul in varsta de de 51 de ani strange o distributie de vis pentru noua sa drama, The Monuments Men, pe care o va regiza. Jean Dujardin (The Artist), Daniel Craig (Skyfall), Cate Blanchett (The Aviator), Bill Murray ( Hyde Park on Hudson) sau John Goodman (Argo) sunt doar cateva dintre numele mari care vor juca in The Monuments Man.

In acest an George Clooney aduce o alta aventura science fiction pe marile eacrne. Gravity in regia lui Alfonso Cuarón este un film cu buget de 80 de milioane de $, ce prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.

Sandra Bullock si George Clooney sunt singurii actori care joaca in drama SF ce va avea premiera in luna octombrie. George Clooney crede ca "Gravity" este un film ciudat pentru ca in afara de cei doi astronauti nu mai exista alte personaje."Un satelit explodeaza si rezidurile din spatiu ridica o gramada de probleme. Suntem imbracati in costume de astronauti si zburam prin spatiu. Sunt numai doi actori in film. E un film ciudat, pe bune", a declarat George Clooney. 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies