marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Nymphomaniac: prima imagine din filmul erotic al lui Lars von Trier

La doi ani de cand Lars von Trier a facut titluri in presa mondiala cu anuntul sau ca va face un film cu scene explicite de sex s-a lansat si prima imagine din controversatul sau proiect  - The Nymphomaniac.

The Nymphomaniac: prima imagine din filmul erotic al lui Lars von Trier

 

"Vrei sa filmezi cu mine la un film porno?", a fost propunerea de colaborare pe care i-a facut-o regizorul danez Lars von Trier suedezului Stellan Skarsgard in urma cu un an. Filmul care ii are in distributie pe Charlotte GainsbourgStellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman a starnit multe curiozitati, insa prima imagine lansata nu este atat de scandaloasa pe cat se asteptau cinefilii. Prima imagine o arata pe Charlotte Gainsbourg batuta si lesinata intr-o alee.


Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior.

 

Filmarile s-au incheiat anul trecut in noiembrie, iar filmul se va lansa in luna mai 2013 in Danemarca si Suedia. Nu se stie inca daca pelicula va ajunge si la Festivalul de Film la Cannes, unde regizorul danez a fost declarat in urma cu 2 ani persona non grata dupa ce a facut declaratii naziste.

 

Charlotte Gainsbourg, pentru care Nymphomaniac e a treia colaborare cu regizorul danez, dupa Antichrist (2009) si Melancholia (2011), a  declarat: "Ma simt de parca l-as juca pe insusi Lars in acest rol, si asta e o mare onoare pentru mine. Personajul meu este incredibil de puternic. Nu cred ca au mai fost pana acum multe roluri ca acesta scrise pentru o femeie."

 


 


Pentru Shia LaBoeuf, aceasta este prima colaborare cu copilul rebel al cinematografiei europene: "I-am trimis un video cu mine si cu prietena mea in timp ce faceam sex. Asa am primit rolul", a declarat acesta intr-un interviu pe care l-a acordat anul trecut pentru emisiunea Chelsea Lately. Peter Aalbæk, producatorul filmului Nymphomaniac a declarat pentru The Guardian: "Lars vrea sa surprinda pe ecran trezirea sexuala a femeii."

Lars von Trier a anuntat ca se gandeste sa faca doua variante ale filmului, una mai … diluata, pentru publicul larg si alta necenzurata. "Filmul acesta e unul explicit sexual, insa nu va asteptati sa va puteti masturba la el, caci nu va fi material bun pentru asta", a marturisit regizorul.

 

Producatorii au anunta ca Nymphomaniac este povestea poetica si salbatica a calatoriei erotice a unei femei de la nastere pana la varsta de  50 de ani spusa de Joe (Gainsbourg) care s-a autodiagnosticat ca fiind nimfomana. In timpul unei ierni geroase fermecatorul burlac Seligman (Skarsgård) o gaseste pe Joe batuta intr-o alee. O aduce acasa unde o vindeca si ii cere sa ii povesteasca despre viata ei. Acesta asculta atent cum Joe povesteste timp de 8 capitole experientele sale sexuale.

 

Nu e prima data cand Lars von Trier scandalizeaza publicul cu scene fara perdea. In 2009, Lars von Trier i-a lasat muti pe cei prezenti la Cannes, in timpul vizionarii filmului sau Antichristul, promovat drept cel mai socant film din istoria Festivalului de la Cannes. Scenele de sex dintre personajele interpretate de Willem Defoe si Charlotte Gainsbourg au fost reale, insa "jucate" de doua dubluri ale actorilor.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies