marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Other Woman, filmul nr.1 in SUA: ce incasari a facut comedia cu Cameron Diaz si Kate Upton

Comedia "The Other Woman/ Cealalta femeie", regizata de Nick Cassavetes, ocupa primul loc in box office-ul american, cu incasari de 24,7 milioane de dolari.

The Other Woman, filmul nr.1 in SUA: ce incasari a facut comedia cu Cameron Diaz si Kate Upton

The Other Woman este filmul momentului in SUA, dupa ce a debutat direct pe locul 1 in box-office-ul nord american. Filmul in care debuteaza Kate Upton, alaturi de Cameron Diaz si Leslie Mann a reusit sa faca o impresie buna si americanii s-au inghesuit sa vada comedia regizata de Nick Cassavettes.

 

Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) incearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), isi da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determina pe cele trei femei sa pregateasca in comun razbunarea asupra barbatului care le-a mintit si le-a inselat pe toate trei.

Thrillerul SF "Capitanul America: Razboinicul iernii", de Joss Whedon, Anthony Russo si Joe Russo, pierde pozitia de lider, detinuta trei saptamani consecutiv, si coboara pe locul al doilea, cu incasari de 16 milioane de dolari, conform datelor furnizate de boxofficemojo.com. Dupa evenimentele din cel mai recent film al francizei "Razbunatorii" (2012), Steve Rogers (Chris Evans) traieste in Washington, incercand sa-si afle locul in lumea moderna, dupa ce a petrecut cateva decenii inghetat in zapezile Arcticii. Dar, dupa ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeste implicat intr-un mister ce ar putea pune in pericol intreaga lume. Alaturi de Vaduva Neagra (Scarlett Johansson), eroul incearca sa afle adevarul pana nu este prea tarziu, ceea ce il va arunca in lupta impotriva unui adversar redutabil si in acelasi timp familiar, Razboinicul iernii, interpretat de actorul de origine romana Sebastian Stan.

Pe locul al treilea in box office-ul nord-american se mentine drama "Heaven is for real", de Randall Wallace, cu Greg Kinnear in rolul principal, care a avut incasari de 13,8 milioane de dolari de vineri pana duminica. Todd si Sonja Burpo formeaza un cuplu al carui fiu, Colton, sustine ca a fost in rai in timp ce era pe punctul de a muri. El povesteste despre lucruri care s-au intamplat inainte de nasterea sa, pe care nu ar fi putut sa le cunoasca. Todd si familia sa se vad nevoiti sa se confrunte cu analizarea sensului acestui eveniment remarcabil.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies