marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Place Beyond the Pines, noul film al lui Bradley Cooper si Ryan Gosling a fost la un pas sa fie distrus

Bradley Cooper (37 de ani), Eva Mendes (38 de ani) si canadianul Ryan Gosling (31 de ani) au starnit furori la Toronto cu cel mai recent film al lor -  The Place Beyond the Pines. Drama a fost primita cu mult entuziasm de cinefili si critici, insa echipa a trecut prin aventuri periculoase la filmari.
 

The Place Beyond the Pines, noul film al lui Bradley Cooper si Ryan Gosling a fost la un pas sa fie distrus

Actorul Bradley Cooper a dezvaluit revistei Hollywood Reporter ca cel mai recent film al sau - The Place Beyond the Pines a fost la un pas sa fie distrus anul trecut, in timpul filmarilor din Schenectady, New York, cand uraganul Irene a lovit zona in luna august.

Actorul a marturist ca nu se afla atunci pe platouri, insa a fost ingrozit cand a vazut distrugerile la intoarcerea sa. "Toate locatiile de filmat au fost inundate. Echipa a fost nevoita sa mearga cu barcile cu motor sa salveze filmul si sa-l duca dintr-o zona intr-alta" a dezvaluit acesta. Bradley Cooper joaca in film rolul unui politist ambitios care devine un soi de erou local in oraselul sau, insa se vede fortat sa lupte cu un caz de coruptie chiar in politie. Actiunea filmului se intinde pe 15 ani si urmareste modul in care relatia dintre politistul Bradley Cooper si cascadorul Ryan Gosling, ajuns jefuitor de banci ii afecteaza pe copii acestora.


"The Place Beyond the Pines" ii reuneste pe regizorul si scenaristul Derek Cianfrance cu Ryan Gosling, cei doi lucrand impreuna la drama "Blue Valentine" in 2010. Blond, tatuat si rebel Ryan Gosling se intoarce pe marile ecrane cu un rol asemanator cu cel din Drive, 2011. Drama spune povestea unui cascador pe motocicleta Luke (Ryan Gosling) care ajunge sa comita o infractiune pentru a-si intretine familia si se va confrunta cu un politist ajuns politician (Bradley Cooper).

Eva Mendes o interpreteaza pe Romina, iubita lui Luke alaturi de care are un baiat Jason ( Dane DeHaan). Cand tatal, un expert in cascadorii pe motocicleta, ramane fara serviciu, acesta se apuca de jefuit banci pentru a a-si putea intretine copilul. Titlul filmului vine de la numele orasului Schenectady care inseamna, in limba Mohawk, "beyond the pine pines", adica "locul de dincolo de pini".

Pelicula pe platourile careia Ryan Gosling si Eva Mendes au devenit un cuplu si in viata reala a fost bine primita de critici la Toronto. Interpretarile lui Bradley Cooper, Ryan Gosling si Mendes au fost laudatate de cei prezenti la Toronto.


Intr-un interviu acordat revistei "The Hollywood reporter" chipesul actor , Bradley Cooper , a dezvaluit ca drumul spre a fi "Sexiest Man Alive" nu a fost asa de usor pe cat pare. Nascut in 1975 acesta a crescut in Philadelphia alaturi de parinti si de sora lui. Cu o mama italianca si cu un tata irlandez actorul marturiseste "Sunt clar catolic!" inainte de a adauga ca se roaga in fiecare zi. Bradley a ajuns pe marele ecran alaturi de Ryan Gosling la un an dupa ce cei doi au generat dezbateri aprinse in randul femeilor din America legate de statutul de cel mai frumos barbat din lume in 2011. Fanii actorului Ryan Gosling au contestat decizia revistei People, care l-a desemnat pe Bradley Cooper drept cel mai sexy barbat in viata.


Cu o jumatate de an inainte de a primi rolul in comedia" Hangover" Bradley a renuntat la droguri si la alcool. Acum acesta spune: "Nu mai beau si nici nu mai consum nici un fel de droguri. Sa fiu "treaz" ma ajuta foarte mult!" Amintindu-si de o patanie din trecut: "Era o petrecere iar eu eram complet cuprins in vraja alcoolului. Nu stiu cum am inceput efectiv sa ma izbesc cu capul de podeaua din ciment spunand" Uitati-va la mine ce pot sa fac! Mi-am petrecut toata noaptea la spitalul St. Vincent cu o punga de gheata pe cap. Ma bucur ca acele timpuri s-au dus" a spus el.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies