marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Possession, horrorul care a debutat direct pe prima pozitie in box-office-ul american: ce super productii cu pretentii a batut filmul inspirat de un caz real de exorcizare

Ultimul weekend din vara lui 2012 a fost plin de surprize in box-office-ul american. Dupa ce saptamana trecuta The Expendables 2 era lider in top la debut, pelicula cu cei mai tari eroi de actiune a fost detronata si trimisa pe locul 3 in box-office, dupa horror-ul Possession si drama Lawless.

The Possession, horrorul care a debutat direct pe prima pozitie in box-office-ul american: ce super productii cu pretentii a batut filmul inspirat de un caz real de exorcizare


The Possession, un horror inspirat din fapte reale despre o fata posedata, a reusit sa ii faca pe americani sa lase deoparte cea mai tare trupe de eroi de sacrificiu. Van Damme, Stallone si Arnold au fost "batuti" de filmul The Possession, care a debutat direct pe locul 1, cu 17.6 milioane de dolari.
 

Pe locul 2 in box-office s-a aflat drama Lawless, cu Shia LaBeouf si Tom Hardy, un film despre trei frati care incearca sa faca afaceri cu alcool in perioada Prohibitiei. Lawless a strans 9.6 milioane de dolari in primul weekend de la lansare.


The Expendables 2/ Eroi de sacrificiu 2 n-a mai stralucit si a facut weekendul trecut doar 8.8 milioane de dolari, si astfel incasarile totale sunt de 66 de milioane de dolari la nivel global.

 

Fanii s-au entuziasmat inca de la aparitita trailerului pentru The Possession si au asteptari mari de la film, pe care il incadreaza in aceeasi categorie cu Poltergeist sau The Exorcist. Un atu al peliculei este si implicarea lui Sam Raimi ca producator. Regia este semnata de danezul Ole Bornedal.

 

In film, Em (Nastasha Calis) o adolescenta cu probleme, apare in ipostaze inspaimantatoare, bantuita si haituta de demoni.  "Pray for her" a fost tagline-ul cu care s-a promovat filmul, dupa ce au aparut imagini inspaimantatoare cu ea. .Producatorii de la Lionsgate au creat o  campania virala a filmului care a avut un mare succes si probabil de aceea Possesion a fost lider in acest weekend in box-office-ul din SUA.

 


Bugetul filmului este de 17.5 milioane de dolari si este produs de Lionsgate, iar povestea este inspirata din evenimente reale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies