marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Raid 2: trailer pentru continuarea celui mai violent film din 2011, imaginile care ii vor cuceri pe fani

The Raid, cel mai violent film din 2011 are parte de o continuare. Primul trailer a fost lansat deja si se anunta a fi la fel de sangeros si exploziv.

The Raid 2: trailer pentru continuarea celui mai violent film din 2011, imaginile care ii vor cuceri pe fani

articole relationate

 

Regizorul Gareth Evans aduce in 2014 continuarea filmului de actiune care a impresionat cinefilii in urma cu 2 ani. Berandal, asa cum se numeste The Raid 2, se petrece la scurt timp dupa evenimentele din primul film. Iko Uwais isi reia rolul super politistului, insa fanii vor avea ocazia in primul tease sa-l vada si pe Rama, supravietuitorul raidului din primul film. Acum, este inchis, insa, in scurt timp isi arata talentele de luptator si scapa.

 

In ghetourile din Jakarta a fost construita cea mai sigura cladire din lume pentru cei mai periculosi asasini si gangsteri. Nimeni din politie nu a reusit sa intre in cladire. O echipa SWAT isi incearca norocul insa se trezeste blocata in cladirea de 30 de etaje alaturi de un grup de criminali condus de un violent lord al drogurilor. Incepe o lupta pentru supravietuire cum n-ai mai vazut.
 

 

 


Senzatia in arte martiale - Iko Uwais - joaca rolul liderului echipei SWAT.  Desi este un real spectacol la nivel vizual, filmul a avut un buget  sub 1 milion de dolari.  Critciii s-au indragostit de el, dovada fiind si scorul ridicat de pe Rotten Tomatoes, adica 85%.

 

The Raid 2 nu are inca data de lansare, insa este asteptat in cinematografe in 2014.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies