marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thor 2: imagini din scena cheie a blockbusterului cu super eroi ce continua aventurile din 2011. Uite cum arata personajul negativ din noul film

Chris Hemsworth continua batalia pentru salvarea Universului. Actorul australian a fost surprins pe platourile de filmare de la Thor: Dark World  chiar in timpul scenei cheie de lupta dintre Thor si inamicul sau Malekith, interpretat de Christopher Eccleston.

 

Thor 2: imagini din scena cheie a blockbusterului cu super eroi ce continua aventurile din 2011. Uite cum arata personajul negativ din noul film


Actorul de 29 de ani a filmat saptamana trecuta in Londra continuarea blockbusterului Thor din 2011. Actorul a turnat pentru noul film care se va numi Thor: Dark of The World, una dintre scenele cheie ale noului film: lupta dintre Thor si Malekith, inamicul lui Thor, care vrea sa aduca haosul si intunericul asupra Universului.

 

Primele imagini cu Malekith sunt suprinzatoare, desi designul acestuia nu este complet. Lupta dintre cei doi se anunta a fi una exploziva, mai ales ca Thor are de infruntat un inamic extrem de periculos si puternic, care nu se teme de forta Zeului Tunetului.

Chris Hemsworth reia rolul lui Thor, alaturi de Natalie Portman in rolul lui Jane Foster si Tom Hiddleston, in rolul lui Loki. Sequelul este regizat de Alan Taylor, cunoscut pentru serialul Game of Thrones, dupa ce Kenneth Branagh nu s-a mai implicat in proiect.

Actorul de 29 de ani a dezvaluit pentru site-ul metro.co.uk ca i-a placut foarte mult relatia dintre Thor si fratele sau Loki: "Asta este aspectul care m-a atras cel mai mult la aceste benzi desenate. Niciodata n-a fost simpla relatia lor. Thor il iarta, ei par sa se inteleaga, dar Loki il tradeaza din nou. <<Iarasi ai luat plasa Thor? Fraierule>>".

 

 


Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.
 

 

Alaturi de Chris Hemsworth,din distributie mai fac parte Tom Hiddleston, Natalie Portman, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo si Anthony Hopkins.

 

 

Thor: Dark Wolrd se va lansa pe 8 noiembrie 2013 si in Romania

 

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies